Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone: Mindig csak a vesztesek panaszkodnak, a győztesek soha!



Bernie Ecclestone egyik legfőbb fegyvere, hogy képes kimagyarázni a kimagyarázhatatlant: kétség sem férhet ahhoz, hogy a 84 esztendős Forma-1-es főmogul ennek köszönheti, hogy ilyen régóta őrzi a hatalmát, és az Osztrák Nagydíj szombati napján újfent demonstrálnia kellett ezt a képességét. Amikor az újságírók megsorozták a sportág aktuális problémáit forszírozó kérdésekkel,a brit úgy cáfolt, hogy közben elismerte: valóban lenne csinosítanivaló a sportág háza táján…

Tovább
1

Így látja az F1-et a hazánkba készülő Piquet



Az idő mindig megszépíti a dolgokat: így tartja a mondás, amely fokozottan igaz a régi idők Forma-1-es pilótáira is, akik mindig szebbnek látják saját korszakukat a jelennél. Nincs ezzel másként a legendás háromszoros világbajnok Nelson Piquet sem, aki az F+1 Blognak az Osztrák Nagydíj helyszínén kijelentette: abba a roppant népes táborba tartozik, akik szerint a sportág manapság túlságosan a technológiára van kihegyezve.

Tovább
0

Kezd kiábrándulni az F1-ből a Red Bull fővezére?




Dietrich Mateschitz, a Red Bull ura sokat adott már a Forma-1-nek: akkor húzott be nem is egy, hanem két csapatot a sportágba, amikor Bernie Ecclestone-nak a legnagyobb szüksége volt rá, tavaly óta az Osztrák Nagydíjjal is színesíti a programot, ám a jelek szerint nagyobbik együttesének mélyrepülése miatt egyre inkább kezd kiábrándulni a cirkuszból. A Red Bull Ringen tartandó derbi előtt ennek hangot is adott az energiaital-báró…

Tovább
0

Massának jót tett, hogy kiszabadult a Ferraritól



Másodvirágzását éli Felipe Massa a Williams istállónál: noha az eredményei jórészt peches helyzetek sorozata miatt még mindig nem az igaziak, a brazil pilóta szemlátomást újra a régi önmagát idézi, amire az eddigi legjobb példa a spielbergi pole pozíció volt. A versenyző cimborája, a vele együtt a grove-i alakulathoz igazoló mérnökguru, Rob Smedley kimondta: a változás elsősorban annak köszönhető, hogy Massa megszabadult a Ferraritól és Fernando Alonsótól.

Tovább
0

Ecclestone kevesebb európai futamot akar



Bernie Ecclestone az Osztrák Nagydíj közvetítése közben, a tévés világadásba bekevert kacifántos grafikával mondott köszönetet a versenynaptárba több min egy évtizedes távollét után visszatérő viadal atyjának, Dietrich Mateschitznek. Volt is miért, a Red Bull főguruja ugyanis egy olyan ékszerdobozt bocsátott a Forma-1 rendelkezésére, amely lazán modernebb, mutatósabb és jobb bármelyik európai versenyhelyszínnél.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek