efpluszegy

Kezd kiábrándulni az F1-ből a Red Bull fővezére?
Dietrich Mateschitz, a Red Bull ura sokat adott már a Forma-1-nek: akkor húzott be nem is egy, hanem két csapatot a sportágba, amikor Bernie Ecclestone-nak a legnagyobb szüksége volt rá, tavaly óta az Osztrák Nagydíjjal is színesíti a programot, ám a jelek szerint nagyobbik együttesének mélyrepülése miatt egyre inkább kezd kiábrándulni a cirkuszból. A Red Bull Ringen tartandó derbi előtt ennek hangot is adott az energiaital-báró…

Tovább
0

Massának jót tett, hogy kiszabadult a FerraritólMásodvirágzását éli Felipe Massa a Williams istállónál: noha az eredményei jórészt peches helyzetek sorozata miatt még mindig nem az igaziak, a brazil pilóta szemlátomást újra a régi önmagát idézi, amire az eddigi legjobb példa a spielbergi pole pozíció volt. A versenyző cimborája, a vele együtt a grove-i alakulathoz igazoló mérnökguru, Rob Smedley kimondta: a változás elsősorban annak köszönhető, hogy Massa megszabadult a Ferraritól és Fernando Alonsótól.

Tovább
0

Ecclestone kevesebb európai futamot akarBernie Ecclestone az Osztrák Nagydíj közvetítése közben, a tévés világadásba bekevert kacifántos grafikával mondott köszönetet a versenynaptárba több min egy évtizedes távollét után visszatérő viadal atyjának, Dietrich Mateschitznek. Volt is miért, a Red Bull főguruja ugyanis egy olyan ékszerdobozt bocsátott a Forma-1 rendelkezésére, amely lazán modernebb, mutatósabb és jobb bármelyik európai versenyhelyszínnél.

Tovább
1

Felrázta a Mercedest a Williams teljesítményeNoha a Mercedes az Osztrák Nagydíjról is dupla diadallal távozhatott Nico Rosberg és Lewis Hamilton révén, a csillagos egylet számára a spielbergi hétvége legfőbb tanulsága az, hogy a Williamsre érdemes lesz odafigyelni. Niki Lauda, a győztes Nico Rosberg és a csapatfőnök Toto Wolff is leszögezte: a grove-i alakulat hétvégi teljesítménye újfent ráébresztette a csillagos csapatot arra, hogy az évad eleje óta tartó domináns forma ellenére nem kényelmesedhetnek el.

Tovább
0

Forma-1-es vidékfejlesztés: így csinálja a Red BullJavában zajlanak a Forma-1-es vérkeringésbe idén visszatérő Osztrák Nagydíj előkészületei: a spielbergi Red Bull Ringet csinosítgatják, szépítgetik, miközben az energiaitalos nagyvállalat fővezére, Dietrich Mateschitz azon munkálkodik, hogy a verseny megrendezéséből a térség is minél többet profitáljon.

Tovább
0
12345
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek