Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Maldonado a kis Massa szervizese lett



F1 Forma-1 Felipe Massa Pastor Maldonado Williams Felipinho Massa
Kevés cukibb jelenség van a Forma-1-es paddockban Felipe Massa kisfiánál, az általában focilabdát kergető Felipinhónál, az apuka ráadásul előszeretettel mókázik csemetéjével az online közösségi felületeken. Ezúttal Pastor Maldonadót is bevonták, aki a nappaliban kerékcsere-szimulációt hajtott végre a kis Massa lábbal hajtós gokartján…

Tovább
0

Maldonado még mindig a Forma-1-re hajt



F1 Forma-1 Pastor Maldonado Monacói Nagydíj
Első ízben jelent meg a Forma-1 háza táján Pastor Maldonado azóta, hogy a Renault bejelentette: nem tart igényt a szolgálataira. A botrányhős balesetkirály a Monacói Nagydíj helyszínén az F+1 Blognak megerősítette, amit eddig is sejteni lehetett: a célja továbbra is az, hogy visszatérjen a legelitebb géposztályba.

Tovább
0

Újra felbukkant a balesetkirály Maldonado



F1 Forma-1 Pastor Maldonado Pirelli
A Forma-1 száműzött rosszfiúját, Pastor Maldonadót hívta segítségül a Pirelli a 2017-es abroncsok tesztelésének kezdeti fázisában: a venezuelai pilóta előbb Mugellóban, majd Barcelonában gyakorolt az olasz gumigyártó GP2-es autójával. A fenegyerek célja nyilvánvaló: szeretne visszakerülni az elitkategória mezőnyébe.

Tovább
0

Maldonadót tényleg dobhatja a Renault



F1 Forma-1 Pastor Maldonado Renault Carlos Ghosn

Minden jel arra utal, hogy a Renault megpróbálja eltávolítani a gyári csapat kötelékéből Pastor Maldonadót. A Pirelli esőgumis tesztjének helyszínén, a Paul Ricard pályán az F+1 Blog úgy értesült, hogy a francia gyártó komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy a venezuelai balesetmágus kikerüljön a pilótaösszeállításból.

Tovább
0

Nem kell sokat várni a Lotus-Renault házasságra



Nagy valószínűség szerint már a bejelentésre sem kell sokat várni a küszöbön álló Lotus-Renault friggyel kapcsolatban. Az F+1 Blog forrása szerint a megállapodás érdemi része már megvan, pusztán az apróbb részletek tisztázása van hátra: ha minden igaz, a hungaroringi hétvégén ezeket is rendezik egymással a felek.

Tovább
1
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek