efpluszegy

2018-tól újra lesz Francia Nagydíj az F1-benF1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj

Régi-új helyszínnel gyarapszik rövidesen a Forma-1-es menetrend: az F+1 Blog exkluzív információi szerint eldőlt, hogy a Francia Nagydíj visszatér a királykategória vérkeringésébe. A gall szurkolóknak már csak a következő szezont kell kiböjtölniük, 2018-tól már saját felségterületen is szurkolhatnak.

Tovább
0

Vettel csillogó szemmel beszélt az új FerrarirólF1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Pirelli Le Castellet Paul Ricard

Sebastian Vettel túlzott elvárásnak tartja az évadnyitó Ausztrál Nagydíj megnyerését, ám a Pirelli esőgumis tesztjének utolsó napján sokat sejtető széles mosollyal az arcán beszélt a készülő új Ferrariról. A barcelonai tesztprogram nyitányáig a német némi fogyókúrát is igyekszik beiktatni.

Tovább
0

Versenypályát vitt Ecclestone-tól az ex-feleség?Néhány napja Michelisz Norbert és a Túraautó Világbajnokság (WTCC) mezőnye száguldott a Paul Ricard versenypályán, amelyről legalább két éve az a hír járja, hogy hamarosan újra Forma-1-es Francia Nagydíjnak adhat otthont. A pálya képviselői szerint a tervek továbbra is élnek, ám a megvalósítást egy rejtélyes, Bernie Ecclestone válásával kapcsolatos ok hátráltatja.

Tovább
0

Kétszeres világbajnok a Lotusnál!Mivel az idei pilótapiacot pletykák, spekulációk és teóriák gazdagon fűszerezik, a cím akár arra is utalhatna, hogy Fernando Alonso a Ferraritól az estone-i csapathoz tart. Nem erről van szó, viszont egy kétszeres vb-első, a legendás Emerson Fittipaldi valóban megfordult a Lotus istállónál, sőt, ki is próbálta az együttes 2010-es versenygépét.

Tovább
0

Újra lehet Francia NagydíjNoha tavaly sokat lehetett hallani arról, hogy a Forma-1-es menetrendbe újra visszatér a Francia Nagydíj, az utóbbi időben kevés hír érkezett a gallok törekvéseiről. Pedig nem adták fel: az F+1 Blog francia forrásai szerint nagyon is dolgoznak a futam visszatérésén…

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek