Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Dakar, torta és ralis haverok az F1-es paddockban




Nincs szebb a ralis barátságnál, pláne, amikor átível a különféle kategóriákon! Ezt bizonyította a Sainz, Isola, Steiner hármas is a barcelonai F1-es teszt második napján.

Tovább
0

Räikkönen gyerekei követelték a győztes Pirelli-sapkát



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari USA Nagydíj Pirelli
Kimi Räikkönen nemcsak saját, borzalmasan régóta, 2044 napja tartó nyeretlenségi szériáját szakította meg az USA Nagydíj megnyerésével, hanem egy tartozást is törlesztett gyermekei felé. Mint elárulta: a csemeték már ostromolták, mert szerettek volna egy Pirelli-sapkát - olyat, amilyet a győztesek viselnek a dobogó legfelső fokán

Tovább
0

F1-es gumik a Tour de France-on



F1 Forma-1 Pirelli Simon Yates Francia Nagydíj Paul Ricard Tour de France
Új területre lép a Pirelli sportrészlege, a Forma-1 és betétfutamainak kizárólagos gumiszállítója mostantól országúti versenykerékpár-abroncsokat is gyárt. Az olasz vállalat új portékáját a Francia Nagydíj szombati napján mutatták be, az új gumival rövidesen a Mitchelton-Scott csapat bringása, Simon Yates hasít majd a Tour de France-on.

Tovább
0

Nehezebb gumikkal sem lesz lassabb az F1-es kerékcsere?



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Williams Mercedes Pirelli
A 2017-es Forma-1 újítások leglátványosabbja az lesz, hogy nagyobb méretűek lesznek a versenyautók kerekei. Ezzel együtt nehezebbé is válnak az abroncsok, ám sokfelé már most valószínűsítik: a szervizcsapatok semmivel sem lesznek lassabbak a kerékcseréknél, mint tavaly.

Tovább
0

Újra felbukkant a balesetkirály Maldonado



F1 Forma-1 Pastor Maldonado Pirelli
A Forma-1 száműzött rosszfiúját, Pastor Maldonadót hívta segítségül a Pirelli a 2017-es abroncsok tesztelésének kezdeti fázisában: a venezuelai pilóta előbb Mugellóban, majd Barcelonában gyakorolt az olasz gumigyártó GP2-es autójával. A fenegyerek célja nyilvánvaló: szeretne visszakerülni az elitkategória mezőnyébe.

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek