Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyar segítséggel szárnyaltak a Haas F1-es autói Spielbergben




Semmi kétség: az Osztrák Nagydíj egyik legnagyobb meglepetését a Haas istálló remek kettős pontszerzése jelentette, amely ráadásul magyar közreműködéssel valósult meg. Ez volt a második olyan futam, amelyen a különítmény kötelékét erősítő honfitársunk, Jánvári Zsolt a kerékcsere-stábban is szerepet vállalt, ráadásul az F+1 Blog érdeklődésére a csapatfőnök méltatta is a magyar szakembert.

Tovább
0

Fura módon tenné ki Räikkönent a Ferrari



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Red Bull Ring Ferrari Kimi Räikkönen Sauber Charles Leclerc Esteban Ocon

Pilótapiaci pletykáktól hemzseg a Forma-1-es paddock az Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben, ezek között pedig egészen hajmeresztő sztorikat is hallani, például a Ferrari 2007-es világbajnokáról, Kimi Räikkönenről. Az F+1 Blog a helyszínen azután tudakozódott, hogy igaz-e: a vörösök megalázónak tűnő ajánlattal próbálnak megszabadulni a finntől?

Tovább
0

Forma-1-es Red Bullt tesztelt a ralikirály Ogier



F1 Forma-1 Red Bull Sebastien Ogier David Coulthard Red Bull Ring
Forma-1-es autóra cserélte WRC-s Ford Fiestáját a rali-vb ötszörös világbajnoka, Sebastien Ogier: a 2013 óta legyőzhetetlen bajnok a Red Bulltól kapott lehetőséget Spielbergben, ahol Sebastian Vettel 2011-es verdájával, az RB7-essel csapathatott. A francia kiválóság nem titkolta, hogy elkápráztatta az F1-es rakéta.

Tovább
0

Az F1 új nagyfőnökével tárgyalt a Hungaroring vezére - interjú



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Magyar Nagydíj Red Bull Ring Gyulay Zsolt Hungaroring
Jelenleg Spielbergben csatázik egymással a Forma-1-es mezőny, de már csak három hét és a Hungaroring lesz a helyszín. Ennek okán Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója pénteken a Red Bull Ringre látogatott, ahol Chase Carey-vel, a sportág irányítását idén átvevő Liberty Media nagyágyújával folytatott egyeztetéseket.

Tovább
0

Grosjean berágott Hamiltonra



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Lewis Hamilton Mercedes Osztrák Nagydíj Red Bull Ring
Romain Grosjean berágott Lewis Hamiltonra az Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapján: a páros érdekes társastáncot mutatott be az első gyakorláson, amely durva balesettel is végződhetett volna, majd a második tréningen is volt egy afférjuk egymással. A Haas pilótája elbeszélgetést kezdeményezett a Mercedes háromszoros világbajnokával.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek