Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Red Bull: Ez a vébé a Mercedesé, de nem adjuk fel a harcot



F1 Forma-1 Red Bull Christian Horner Max Verstappen Pierre Gasly Spanyol Nagydíj 2019
Lefutott a világbajnokság, de talán nem kell arra számítani, hogy minden futamot a domináns Mercedes nyer meg 2019-ben - jelentette ki a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner a címvédő alakulat zsinórban ötödik kettős győzelme után, Barcelonában. A szakvezető reméli, hogy az év hátralevő részében a már most második erőnek tartott energiaitalos formáció is közelebb kerülhet az éllovashoz.

Tovább
0

Ott voltunk a Red Bull új F1-es fapalotájának nyitóbuliján




Felavatta a Forma-1-es paddock legújabb monstrumát, a Holzhaust péntek este a Red Bull: a legendás Energy Stationt felváltó építményben a sajtó és a vállalat vendégei mellett még a rivális csapatok képviselői is felbukkantak. Ott volt a meghívottak között az F+1 Blog is.

Tovább
0

Faházba költöznek a Red Bull Forma-1-es csapatai Európában




Új motorhome-mal támad az évad első európai Forma-1-es futamán, a Spanyol Nagydíjon a Red Bull: pletykákat már korábban is lehetett hallani, hogy a Red Bull Racing és a Toro Rosso új mobilpalotát kap, s ez a napokban megerősítést is nyert. Nem ők az egyetlenek: ha minden igaz, több formáció is újít ezen a fronton Barcelonától kezdve.

Tovább
0

Verstappen Már nem tartja magát ifjú tehetségnek




Ha elhangzik Max Verstappen a neve, a többség szemrebbenés nélkül rávágja: a Forma-1 fiatal tehetsége! A Red Bull-Honda hollandja valóban még mindig csak 21 éves, de eredményei fényében ez a kijelentés már aligha állja meg a helyét, és ezt immáron maga az érintett is így gondolja. A németalföldi fenegyerek erről ugyan beszél, arról viszont mélyen hallgat, hogy mit vár a 2019-es szezontól.

Tovább
0

Newey félgőzzel is kincset ér a Red Bull istállónak



F1 Forma-1 Red Bull Adrian Newey Pierre Wache Max Verstappen Pierre Gasly Honda

Előszeretettel tartja életben a Red Bull azt a mítoszt, hogy Forma-1-es versenygépeiket még mindig a tervezőzseni, Adrian Newey alkotja, ám valójában egy ideje ez már nem így van. A brit koponya "csak" a krémet adja a Milton-Keynes-ben készülő "süteményhez"...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek