Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Prost Vettelre, Villeneuve Alonsóra fogadna



Idén is Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatája dönti majd el a világbajnoki címet a Forma-1-ben: így vélekedik két korábbi nagyágyú, a négy vb-címet nyerő Alain Prost és az egyszeres bajnok Jacques Villeneuve. A franciák legendája a németre fogadna, míg a kanadai a spanyolra voksol.

Tovább
0

Vettel revansot venne Hamiltonon



Revansot venne Lewis Hamiltonon Sebastian Vettel: a McLarentől a Mercedeshez átigazolt 2008-as vb-első a jelek szerint belegázolt az utóbbi három évad világbajnokának lelki világába azzal, hogy felülmúlta a Top Gear tesztpályáján, ugyanis a Red Bull menője legszívesebben azonnal visszaülne a Suzuki Lianába, hogy visszavágjon riválisának.

Tovább
0

F1-es Red Bull az argentin sósivatagban - videó



Lassan nincs olyan zegzuga a világnak, ahová a Red Bull demonstrációs csapata még nem jutott el: amikor tavaly decemberben a Toro Rosso fiatal tehetségével, Daniel Ricciardóval Buenos Aires utcáin bemutatóztak, az Argentína déli részén húzódó Salinas Grandes sósivatagba is elvitték az RB7-est. A különös száguldozásról videó is készült, a napokban tették közzé.

Tovább
0

Exkluzív: beépül a Red Bull életébe az Infiniti



Bár a Red Bull istálló és az Infiniti kapcsolata a külvilág számára még mindig szimpla szponzorációs együttműködésnek tűnhet, a háttérben a két fél gőzerővel dolgozik a technológiai partnerkapcsolat minél szélesebb körű elmélyítésén. Ezt a luxusautókat gyártó vállalat F1-es programját irányító Andreas Sigltől tudtuk meg, akit az F+1 Blog Sebastian Vettel szerepéről és jövőjéről, valamint az idei kilátásokról is kérdezett.

Tovább
0

Így készül egy Forma-1-es Red Bull - videó



Lehet, hogy a Red Bull túlságosan szigorúra vette a titkolózást az RB9 vasárnapi, Milton Keynes-ben tartott prezentációján, online bemutató gyanánt viszont igazi különlegességgel szolgáltak: rövid, de látványos videót tettek közzé a gyárban zajló munkálatokról, egyedi betekintést engedve ezzel egy F1-es versenygép építésének különféle munkafázisaiba.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek