Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gasly nem tart a Verstappen elleni házi csatától



F1 Forma-1 Pierre Gasly Max Verstappen Red Bull Toro Rosso
Aligha kétséges, hogy a 2019-es F1-es idény egyik legérdekesebb sztorijának Pierre Gasly előlépése ígérkezik a Red Bullhoz. A Toro Rossónál pallérozódott franciának Max Verstappen mellett kell majd bizonyítania: a holland veszedelemmel már kölyökkorukban is gyakran összetűzésbe keveredtek, ennek ellenére a gallok elsőszámú reménysége nem tart attól, hogy ezúttal a legmagasabb szinten, csapattársként kell majd összecsapniuk.

Tovább
0

Verstappen: Elég jól tudom működtetni saját magam!




Max Verstappen számára az idei az első olyan F1-es idény, amikor - ahogyan mondani szokás - tényleg elengedett kézzel ül a bilin. Édesapja, az ex-versenyző Jos egyre ritkábban kíséri el a futamokra a Red Bullnál versenyző fiát, aki saját bevallása szerint mostanára elsajátította, hogyan kell külső támogatás nélkül maximálisan teljesítenie.

Tovább
0

Ron Dennis Honda-álma a Red Bullnál valósul meg?




Noha a Hondának a múlt hétvégi Japán Nagydíjon sem sikerült nagyot dobnia, a hazai versenyen élesben is bevetett legújabb erőforrás-változatról a paddockban már azt pusmogják, hogy ez lesz "az a kincs, amelyet Ron Dennis várt", amikor visszacsábította az F1-be a japán gyártót. Egyelőre csak az biztos, hogy a Red Bull táborában töretlen az optimizmus és a bizalom az új partnerrel kapcsolatban.

Tovább
0

Vettel és Verstappen lesz a példa Gasly számára a Red Bullnál




Csupán néhány hete derült ki, hogy Pierre Gasly, a Toro Rosso ifjonca léphet elő a Red Bull Racinghez a Daniel Ricciardo távozásával megüresedő helyre, de a francia reménység saját bevallása szerint máris érzi a jövő évi kihívással kapcsolatos nyomást. A 22 éves pilótára tényleg durva váltás vár, hiszen egy éve ilyenkor még csak a tévében nézhette a Forma-1-es futamokat…

Tovább
0

Motorhome-forradalom indul 2019-ben a Forma-1-ben




A múlt hétvégi Olasz Nagydíjjal nemcsak Európának intett búcsút az idei évre a Forma-1 mezőnye, hanem a paddockok legfőbb látványosságának számító motorhome-oknak is. A mobilpalotákat összerámolták és a következő idényig pihentetik, néhányat viszont nyugdíjaznak: az F+1 Blog információi több csapat, például a legnagyobb komplexumot működtető Red Bull is újítani készül ezen a fronton 2019-re.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek