Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Paranoia jellemezte a Red Bull RB9 bemutatóját



Nem kétséges, hogy a Red Bull RB9 leleplezését előzte meg a legnagyobb várakozás az idei autóbemutatós időszakban, azonban az új energiaitalos járgány prezentációja kis túlzással botrányba fulladt. A beszámolók szerint mintha paranoia lett volna úrrá a bajnokcsapaton...

Tovább
0

Így dorombol a Red Bull RB9 és a Caterham CT03 - hangfelvételek



Bár a Red Bull és a Caterham csak a következő néhány napban tárja a nyilvánosság elé idei versenygépét, pénteken már adtak némi ízelítőt: mindkét együttes közzétette az első beindítás alkalmával készített hangfelvételt.

Tovább
0

Vettel Graz utcáin, Ricciardo Buenos Airesben hódított - videók



Milton Keynes után szombaton a Red Bull hazájában, Ausztriában folytatta bajnoki látogatásainak sorát minden idők legfiatalabb háromszoros vb-győztese, Sebastian Vettel, aki Graz belvárosában repesztett az RB8-assal, de tett egy rövid kitérőt a spielbergi Red Bull Ringre is.

Tovább
0

Miért lett öngól a Ferrari akciója?



Az addig oké, hogy Sao Paulóból sokáig tart az út hazáig és a repülőgépen nincs internet, meg az is, hogy a szezonzáró bulit követő macskajaj nem múlik el egyhamar, de ettől azért többet vártunk a Ferraritól. Az elveszített vb-cím után újabb, simán elkerülhető baklövést követtek el: mi folyhat Maranellóban, ha felültek egy olyan ügynek, amelyet a rajongók és az olasz-spanyol sajtó generált, ráadásul akkor, amikor már kiderült, hogy nincs is értelme?

Tovább
0

Soha rosszabbat az ideinél!



48 órával a survivor showba átcsapó Brazil Nagydíj után is forrnak az indulatok azzal kapcsolatban, hogy ki érdemelte meg jobban az idei vb-címet. Amilyen az idei évad volt, tényleg lehet sajnálkozni azon, hogy miért nem lehet egyszerre két világbajnokot avatni…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek