Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Forma-1-es Red Bullt tesztelt a ralikirály Ogier



F1 Forma-1 Red Bull Sebastien Ogier David Coulthard Red Bull Ring
Forma-1-es autóra cserélte WRC-s Ford Fiestáját a rali-vb ötszörös világbajnoka, Sebastien Ogier: a 2013 óta legyőzhetetlen bajnok a Red Bulltól kapott lehetőséget Spielbergben, ahol Sebastian Vettel 2011-es verdájával, az RB7-essel csapathatott. A francia kiválóság nem titkolta, hogy elkápráztatta az F1-es rakéta.

Tovább
0

Befogta Verstappen száját a Red Bull fővezére



F1 Forma-1 Max Verstappen Jos Verstappen Dietrich Mateschitz Carlos Sainz Ferrari Red Bull Osztrák Nagydíj
Hirtelen változott a hangvétel a Verstappen-táborban: míg az utóbbi hetekben a Red Bull pilótájának édesapja, Jos állítólag jó alaposan körbejárta a témát, hogyan lehetne fiát, Maxot átcsempészni a Ferrarihoz 2018-ra, addig a Red Bull Ringen egyik pillanatról a másikra váltottak és megerősítették, hogy lojálisak az energiaitalos formációhoz. Úgy tudjuk, hogy a Red Bull csúcsguru, Dietrich Mateschitz keze van a dologban.

Tovább
0

Az F1 új nagyfőnökével tárgyalt a Hungaroring vezére - interjú



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Magyar Nagydíj Red Bull Ring Gyulay Zsolt Hungaroring
Jelenleg Spielbergben csatázik egymással a Forma-1-es mezőny, de már csak három hét és a Hungaroring lesz a helyszín. Ennek okán Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója pénteken a Red Bull Ringre látogatott, ahol Chase Carey-vel, a sportág irányítását idén átvevő Liberty Media nagyágyújával folytatott egyeztetéseket.

Tovább
0

Webber: Csak egy jobb autó kell és Ricciardo világbajnok lesz!



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Mark Webber Azerbajdzsáni Nagydíj
Egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon győztes Daniel Ricciardo világbajnok legyen: egy olyan autó, amellyel rendszeresen eséllyel pályázhat a futamok megnyerésére - vélekedett a Red Bull ászának honfitársa és elődje, Mark Webber. Az expilóta szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy az energiaitalos menő potenciálisan alkalmas arra, hogy világbajnok legyen.

Tovább
0

Elérte a Red Bullt Verstappenék családi balhéja



F1 Forma-1 Red Bull Max Verstappen Jos Verstappen Frans Verstappen Helmut Marko

Max Verstappen már túl van az első Forma-1-es futamgyőzelmén, az egész világon jól ismerik, csapata és rajongói lassan világbajnoki esélyeket remélnek tőle, ám mindezek fényében sem szabad megfeledkezni arról, hogy a pilóta még mindig csak 19 éves. Az ilyen zsenge korú ifjoncokért pedig a családjuk aggódni szokott: nincs ez másként Verstappenéknél sem, ahol a nagypapa egészen a Red Bull vezéréig ment, hogy szóljon néhány szót unokája érdekében…

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek