Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ricciardót nem törte meg az évadnyitó horrorhétvége



F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíj Red Bull Albert Park

Az előszezon alapján számítani lehetett arra, hogy a Red Bull az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon nem lesz partiban a Mercedes-Ferrari kombóval, így a deficitre felkészülhettek az energiaitalos márka hívei. Arra viszont nem, hogy a helyi menő Daniel Ricciardo számára horrorral ér majd fel a Melbourne-i hétvége: erre maga az érintett sem számított, alaposan meg is viselték a történtek, de elmondása szerint volt egy fontos támasza a küszködés közepette.

Tovább
0

Red Bull: Nemcsak szép, gyors is lesz az RB13!



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Red Bull RB13 Max Verstappen Daniel Ricciardo
Vasárnap, az utolsók között mutatkozik be a 2017-es Forma-1-es idény talán leginkább várt versenygépe, a Red Bull Racing RB13-asa. Már a csapatnál is nagy az izgalom: Christian Horner szerint az egyik legszebb energiaitalos autó érkezik, amelytől természetesen azt várják, hogy legyőzheti a Mercedest. Helmut Marko máris kijelentette, hogy Max Verstappennel és Daniel Ricciardóval is vb-harcra készülnek.

Tovább
0

Ricciardo Houstonban nyúzott egy F1-es Red Bullt



F1 Forma-1 Red Bull ExxonMobil Houston Daniel Ricciardo
Több mint két évtizeden át a McLaren partnere volt a Forma-1-ben az ExxonMobil olajtársaság, amely az idei évadtól kezdve átpártol a Red Bull istállóhoz. Az együttműködést hétfőn, egy Houstonban tartott nagyszabású rendezvény keretein belül indították útjára, amelynek keretein belül Daniel Ricciardo a vállalat főhadiszállásán furikázott egy RB7-essel.

Tovább
0

Verstappen: Izgalmas idény lesz ez!



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Jos Verstappen
Édesapja tájékoztatása szerint Max Verstappen a szokásosnál is nagyobb elánnal készül a 2017-es Forma-1-es idényre. A Red Bull fiatal kiválósága nem titkolja, hogy az energiaitalos egylethez hasonlóan komoly reményei vannak, azt ugyanakkor leszögezte: nem az motiválja, hogy minden idők legfiatalabb F1-es világbajnoka lehet, átadva a múltnak Sebastian Vettel rekordját.

Tovább
0

Így épül Verstappenék új Forma-1-es autója



F1 Forma-1 Red Bull Red Bull RB13 Adrian Newey Daniel Ricciardo Max Verstappen
Javában zajlik az idei Forma-1-es Red Bull versenyautó, az RB13-as gyártása: Adrian Newey legújabb alkotása már átesett az FIA töréstesztjén, az idényre komoly várakozásokkal készülő különítmény pedig egy látványos videó formájában azt is megmutatta, hogyan zajlik az újdonság építése a Milton-Keynes-i gyárban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek