Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mi köze egy magyar Trabantnak az F1-es Renault istállóhoz?




Azt gondolná az ember, hogy ha valaki egy autógyár F1-es istállójánál tölt be magas rangú tiszteséget, az adott márka valamelyik nagyvérű közúti modellje a szeme fénye. Ez nem mindig igaz: az F+1 Blog talált valakit az autósport csúcsosztályának forgatagában, aki egy magyar rendszámos Trabantra a legbüszkébb a kollekciójából.

Tovább
0

Renault-kamionbaleset: Motorgondok lehetnek miatta?




Noha a Renault F1-es istállója nem erősítette meg, az F+1 Blog információi szerint az erőforrások lapultak abban a kamionban, amely hétfő hajnalban balesetet szenvedett az M1-es autópályán, Győr térségében.

Tovább
0

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Íme, a Renault új F1-es motorhome-ja




Ahogyan arra számítani lehetett, Le Castellet-ben, a Francia Nagydíj sajtónapján minden a Montreal-ügyről szólt. Arról talán csak a Renault tudta valamelyest elterelni a figyelmet, akik robbantottak: a gárda a hazai futamot választotta ki arra, hogy bemutassák vadonatúj motorhome-jukat, amely mutatósra sikerült.

Tovább
0

Faházba költöznek a Red Bull Forma-1-es csapatai Európában




Új motorhome-mal támad az évad első európai Forma-1-es futamán, a Spanyol Nagydíjon a Red Bull: pletykákat már korábban is lehetett hallani, hogy a Red Bull Racing és a Toro Rosso új mobilpalotát kap, s ez a napokban megerősítést is nyert. Nem ők az egyetlenek: ha minden igaz, több formáció is újít ezen a fronton Barcelonától kezdve.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek