Két hírhedt háttérember is elköszönt a Forma-1-től

F1 Forma-1 Német Nagydíj Greg Baker Byron Young Hockenheim Renault
A vasárnapi Német Nagydíj után viharos gyorsasággal pakolt és távozott Hockenheimből a Forma-1, ami nem csoda: az utazó cirkusz fő- és mellékszereplői végre elvonulhattak a történelem leghosszabb idényének nyári szünetére. Az már biztos, hogy két régi harcos háttérember a pihenő után nem tér vissza a sportág vérkeringésébe.

1 Tovább

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?

F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

0 Tovább

Orosz veszély leselkedik a Renault pilótáira

F1 Forma-1 Szergej Szirotkin Renault Kevin Magnussen Jolyon Palmer Orosz Nagydíj

Alig néhány éve annak, hogy az orosz Szergej Szirotkin nevetség tárgyává vált a Forma-1-es paddockban amiatt, hogy a menedzsmentje által ígért temérdek pénz soha nem érkezett meg a Sauberhez, s így nem kapott versenyzői állást a svájciaknál. Az Orosz Nagydíj péntekjén a Renault próbálta ki a GP2-ben jól muzsikáló pilótát, aki kapásból a két állandó versenyző mumusává lépett elő…

0 Tovább

Megtartja a Lotus bombanőjét a Renault

F1 Forma-1 Carmen Jorda Renault Lotus
Noha a többség egy lyukas garast sem adott volna érte, a szerdai, Párizsban tartott csapatbemutató rendezvényen kiderült: a Renault gyári gárdája átvette a Lotustól Carmen Jordát is, akit a publikum nem tartott többnek mutatós kiegészítőnél. A pilótanő a folytatásban is szimulátoros fejlesztőpilótaként tevékenykedik majd, de versenyzési lehetőséget is kap a franciáktól.

0 Tovább

Maldonadót tényleg dobhatja a Renault

F1 Forma-1 Pastor Maldonado Renault Carlos Ghosn

Minden jel arra utal, hogy a Renault megpróbálja eltávolítani a gyári csapat kötelékéből Pastor Maldonadót. A Pirelli esőgumis tesztjének helyszínén, a Paul Ricard pályán az F+1 Blog úgy értesült, hogy a francia gyártó komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy a venezuelai balesetmágus kikerüljön a pilótaösszeállításból.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek