efpluszegy

Maldonadót tényleg dobhatja a RenaultF1 Forma-1 Pastor Maldonado Renault Carlos Ghosn

Minden jel arra utal, hogy a Renault megpróbálja eltávolítani a gyári csapat kötelékéből Pastor Maldonadót. A Pirelli esőgumis tesztjének helyszínén, a Paul Ricard pályán az F+1 Blog úgy értesült, hogy a francia gyártó komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy a venezuelai balesetmágus kikerüljön a pilótaösszeállításból.

Tovább
0

Megkötötték a Lotus-Renault házasságotF1 Forma-1 Lotus Renault Gerard Lopez Abu Dhabi Nagydíj
Szinte biztos, hogy a jövő hét végén esedékes évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon megtörténik a régóta halogatott Lotus-Renault házasság bejelentése. Gerard Lopez, az enstone-i istálló jelenlegi többségi tulajdonosa már megerősítette: az üzlet megköttetett, ráadásul annak keretein belül neki is maradnia kell a különítménynél.

Tovább
0

Így lesz sakkbábú a Forma-1-es autókbólNagy valószínűség szerint minden idők legvagányabb sakk-készletét rakta össze a Lotus Forma-1-es szerelőinek egy csapata: a bábukat eredeti versenyautó-alkatrészekből eszkábálták.

Tovább
0

Ki lesz a Renault Forma-1-es csapatfőnöke?Noha a Lotus felvásárlásával kapcsolatban a Renault eddig csak egy szándéknyilatkozatot írt alá, különféle források máris arról számolnak be, hogy a francia autógyár leendő gyári csapatánál meglepetésre is lehet számítani. Ha minden igaz, a csapatfőnök biztosan nem az lesz, akire eddig a közvélemény tippelt…

Tovább
0

Már idén Renault akar lenni a Lotus - interjúAkárcsak a nyári futamok idején, a Forma-1-es paddock az Olasz Nagydíj hétvégéjén, Monzában is tele volt pletykákkal a Lotus és a Renault - állítólag - közelgő házasságával kapcsolatban. Az F+1 Blog ennek okán megsorozta kérdésekkel Federico Gastaldit, a különítményt irányító csapatfőnök-helyettest, aki beszélt a belgiumi derbit követő viszontagságos időszakról, és arról is, hogy nem könnyű meggyőzni egy olyan vállalatóriást, mint amilyen a francia autókonszern.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek