Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ez biztosan nem tetszene Putyinnak az orosz F1-es pályán



F1 Forma-1 Vlagyimir Putyin Renault Szergej Szirotkin Orosz Nagydíj
Nem biztos, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök boldog lenne, ha ezt látná! Mindenképpen dicséretes, hogy a hétvégi Orosz Nagydíjnak otthont adó Szocsi Autodrom múzeumot is működtet, az viszont kevésbé, hogy a létesítmény beázik és a komplexum spártai megoldást bevetve várják a turistákat…

Tovább
0

Hoppá! Alonsóra hajt a Renault?



F1 Forma-1 Fernando Alonso Renault McLaren-Honda Cyril Abiteboul Bahreini Nagydíj
Egy jó bevált recepten változtatni nem szabad, de legalábbis ragaszkodni kell hozzá! Úgy tűnik, hogy a régi mondást jól ismerik a Renault Forma-1-es istállójánál is: a gárda állítólag megtette az első lépéseket annak érdekében, hogy visszacsábítsák korábbi sikergyárosukat, a McLaren-Hondánál sínylődő Fernando Alonsót.

Tovább
2

Lesz, akit kellemetlen meglepetés ér az új szabályok miatt?



F1 Forma-1 Alain Prost Renault R.S. 17

Előfordulhat, hogy csúcsversenyzőket is meglepnek majd a 2017-es Forma-1-es szabályváltozások hatásai, és nem feltétlenül jó értelemben - véli a sportág korábbi négyszeres világbajnoka, a Renault-nál immáron szaktanácsadóként ténykedő Alain Prost, aki híve az új reguláknak, leszámítva azt, hogy növekedik az autók aerodinamikai leszorítóereje is.

Tovább
0

Öt érv a Perez-Renault szerződés mellett



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Renault
Noha a Forma-1 élcsapatai nem változtatnak felállásaikon 2017-re, pilótapiaci pletykákban így sincs hiány. Ezek egyik főszereplője Sergio Perez, aki maradhat a Force Indiánál, de szívesen látnák a Renault-nál és a Williamsnél is: az F+1 Blog szerint a mexikóinak a francia egyletnél lenne a helye a követező idénytől, öt érvet legalábbis biztosan fel tudunk sorolni ennek alátámasztására.

Tovább
0

Két hírhedt háttérember is elköszönt a Forma-1-től



F1 Forma-1 Német Nagydíj Greg Baker Byron Young Hockenheim Renault
A vasárnapi Német Nagydíj után viharos gyorsasággal pakolt és távozott Hockenheimből a Forma-1, ami nem csoda: az utazó cirkusz fő- és mellékszereplői végre elvonulhattak a történelem leghosszabb idényének nyári szünetére. Az már biztos, hogy két régi harcos háttérember a pihenő után nem tér vissza a sportág vérkeringésébe.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek