Maradhat és erősíthet az F1-ben a Renault

A bahreini paddockban terjengő hírek szerint mostantól lehet várni bármiféle érdemi fejleményt a motorgyártóként küszködő Renault további Forma-1-es szerepvállalásával kapcsolatban. Ha minden igaz, a héten egy párizsi válságértekezleten a Renault-Nissan konszern elnöke, Carlos Ghosn megadta a zöld fényt a márka jelenlétét elősegítő intézkedéseknek.

0 Tovább

Megveszi a Renault a Toro Rossót?

Felülmúlta az előzetes várakozásokat a Toro Rosso az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén és a jelek szerint ennek meg is van a hozadéka: a melbourne-i paddockban újra felerősödtek azok a régóta hallott pletykák, amelyek szerint a Red Bullal továbbra is puskaporos viszonyban lévő Renault felvásárolja az energiaitalos márka junioregyüttesét és 2016-tól gyári csapatként küldi csatába a faenzai alakulatot.

0 Tovább

Mit művel két F1-es pilóta autóval egy bevásárlóközpontban? - videó

A 2014-es évaddal lezárul a Lotus és a Renault együttműködése, az enstone-i egylet jövőre már a Mercedes erőforrásaival szereli versenygépeit, azonban az Abu-Dzabi Nagydíj előtt a francia autógyártó közel-keleti részlege megragadta az alkalmat egy utolsó reklámfilm elkészítésére. Az alkotás ráadásul kellően látványosra sikerült.

0 Tovább

Mérnököket toboroz a Renault-nak a Red Bull

Nem is olyan régen, tavasszal és nyár elején a Red Bull még kígyót-békát kiabált motorszállítójára, a Renault-ra, mostanára azonban teljes az összhang a felek között. Ebben fontos szerepe van annak, hogy jövőre az energiaitalos egylet valóban kiemelt elbánásban részesül majd a francia gyártó részéről, ráadásul az eddiginél jobban belefolynak majd a hajtómű fejlesztésébe is.

0 Tovább

Elszívta a békepipát a Red Bull és a Renault

Nagyon úgy tűnik, hogy a Renault Sport Forma-1-es részlegénél a közelmúltban végbement vezetőváltás jó hatással van a francia gyártó és a Red Bull kapcsolatára. Christian Horner a Hungaroringen elismerte: Cyril Abiteboul visszatérésével rendeződtek a vitás kérdések és a szakításról szóló hosszas spekulációhajdárat után újra békés és konstruktív a felek együttműködése.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek