efpluszegy

Prost szerint a Forma-1 megéri az árátAlain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok, a Renault márkanagykövete az F+1 Blog kérdésére vasárnap Barcelonában nem cáfolta a pletykát, amely szerint azon mesterkedik, hogy rábírja a konszernt: ismét gyári csapattal képviseltessék magukat a Forma-1-ben. Részleteket ugyan nem árult el, de hangsúlyozta: hiába nagy a felhördülés a költségek miatt, autógyári szinten még mindig jó biznisz az Ecclestone-cirkusz.

Tovább
0

Maradhat és erősíthet az F1-ben a RenaultA bahreini paddockban terjengő hírek szerint mostantól lehet várni bármiféle érdemi fejleményt a motorgyártóként küszködő Renault további Forma-1-es szerepvállalásával kapcsolatban. Ha minden igaz, a héten egy párizsi válságértekezleten a Renault-Nissan konszern elnöke, Carlos Ghosn megadta a zöld fényt a márka jelenlétét elősegítő intézkedéseknek.

Tovább
0

Megveszi a Renault a Toro Rossót?Felülmúlta az előzetes várakozásokat a Toro Rosso az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén és a jelek szerint ennek meg is van a hozadéka: a melbourne-i paddockban újra felerősödtek azok a régóta hallott pletykák, amelyek szerint a Red Bullal továbbra is puskaporos viszonyban lévő Renault felvásárolja az energiaitalos márka junioregyüttesét és 2016-tól gyári csapatként küldi csatába a faenzai alakulatot.

Tovább
0

Mit művel két F1-es pilóta autóval egy bevásárlóközpontban? - videóA 2014-es évaddal lezárul a Lotus és a Renault együttműködése, az enstone-i egylet jövőre már a Mercedes erőforrásaival szereli versenygépeit, azonban az Abu-Dzabi Nagydíj előtt a francia autógyártó közel-keleti részlege megragadta az alkalmat egy utolsó reklámfilm elkészítésére. Az alkotás ráadásul kellően látványosra sikerült.

Tovább
0

Mérnököket toboroz a Renault-nak a Red BullNem is olyan régen, tavasszal és nyár elején a Red Bull még kígyót-békát kiabált motorszállítójára, a Renault-ra, mostanára azonban teljes az összhang a felek között. Ebben fontos szerepe van annak, hogy jövőre az energiaitalos egylet valóban kiemelt elbánásban részesül majd a francia gyártó részéről, ráadásul az eddiginél jobban belefolynak majd a hajtómű fejlesztésébe is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek