Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újra gyári Renault lehet a Lotus, lőttek a WSR-nek?



Francia sajtóértesülések szerint a héten eldőlt, hogy a Renault folytatja az utóbbi időben bizonytalannak tűnő Forma-1-es programját, ráadásul nem is akárhogyan: a francia gyártó állítólag a nevére vesz egy istállót, amelynek felvásárolják a többségi tulajdonjogát. Ha minden igaz, a kiválasztott gárda a Lotus, ahol nem is olyan régen még határozottan cáfolták, hogy változás készülne a tulajdonosi körben.

Tovább
0

Egyre nagyobb a zűrzavar a Red Bull körül



Nagyon úgy tűnik, hogy a Red Bullnál tovább mélyül a krízis: a gárda teljesítménye idén is csapnivaló a versenypályán, de mostanáig legalább a kommunikáció frontján igyekeztek egységesek maradni. Immáron ez is felborulóban van, az utóbbi napokban a menedzsment tagjai mondták, ami épp az eszükbe jutott és ezek között egymásnak ellentmondó üzenet is akadtak…

Tovább
1

Ecclestone: Mindig csak a vesztesek panaszkodnak, a győztesek soha!



Bernie Ecclestone egyik legfőbb fegyvere, hogy képes kimagyarázni a kimagyarázhatatlant: kétség sem férhet ahhoz, hogy a 84 esztendős Forma-1-es főmogul ennek köszönheti, hogy ilyen régóta őrzi a hatalmát, és az Osztrák Nagydíj szombati napján újfent demonstrálnia kellett ezt a képességét. Amikor az újságírók megsorozták a sportág aktuális problémáit forszírozó kérdésekkel,a brit úgy cáfolt, hogy közben elismerte: valóban lenne csinosítanivaló a sportág háza táján…

Tovább
1

Prost szerint a Forma-1 megéri az árát



Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok, a Renault márkanagykövete az F+1 Blog kérdésére vasárnap Barcelonában nem cáfolta a pletykát, amely szerint azon mesterkedik, hogy rábírja a konszernt: ismét gyári csapattal képviseltessék magukat a Forma-1-ben. Részleteket ugyan nem árult el, de hangsúlyozta: hiába nagy a felhördülés a költségek miatt, autógyári szinten még mindig jó biznisz az Ecclestone-cirkusz.

Tovább
0

Maradhat és erősíthet az F1-ben a Renault



A bahreini paddockban terjengő hírek szerint mostantól lehet várni bármiféle érdemi fejleményt a motorgyártóként küszködő Renault további Forma-1-es szerepvállalásával kapcsolatban. Ha minden igaz, a héten egy párizsi válságértekezleten a Renault-Nissan konszern elnöke, Carlos Ghosn megadta a zöld fényt a márka jelenlétét elősegítő intézkedéseknek.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek