efpluszegy

Prost kiáll a vérszegény turbós F1-motorhang mellettAz élmény távolról sem lenyűgöző - az Origo F1hirek.hu teljesen jogosan így értékelte azt a hangmintát, amelyet a Renault tett közzé néhány napja a 2014-es turbós Forma-1-es erőforrásáról. Talán nem meglepő, hogy a hangmintával párhuzamosan egy Alain Prost-interjú is érkezett, amelyben a négyszeres vb-első magyarázza a bizonyítványt…

Tovább
0

Így dorombol a Red Bull RB9 és a Caterham CT03 - hangfelvételekBár a Red Bull és a Caterham csak a következő néhány napban tárja a nyilvánosság elé idei versenygépét, pénteken már adtak némi ízelítőt: mindkét együttes közzétette az első beindítás alkalmával készített hangfelvételt.

Tovább
0

WSR vs GP2: melyik a jobb út az F1 felé?Fotó: Paolo Pellegrini

Davide Valsecchi magabiztosan nyerte a GP2 idei bajnoki címét, de semmiféle garancia nincs arra, hogy követheti elődeit a Forma-1-be. Kiss Pál Tamás, hazánk reménysége a World Series by Renault-t tekinti a királykategóriába vezető főútvonalnak. Melyik a jobb nevelőszéria, jó irányt választott-e a magyar tehetség?

Tovább
0

Így ordítja egy F1-es hajtómű az amerikai himnuszt - videóRed Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek