efpluszegy

Kubica: Vasárnap sajnos csak az utcai autómat vezethetem
Robert Kubica több mint 7 esztendő után vezetett újra hivatalos Forma-1-es hétvégén, amikor a Spanyol Nagydíj pénteki első szabadedzésén Szergej Szirotkin Williams-Mercedesével körözött és az utolsóelőtti helyen végzett. Mivel a grove-i csapat a jelek szerint padlón van Barcelonában, a lengyel klasszis nem repesett az örömtől: az F+1 Blog a nyitógyakorlás után ott volt, hogy meghallgassa az egyszeres futamgyőztes tesztpilóta gondolatait.

Tovább
0

Kubica újabb lépéssel közelebb az F1-es visszatéréshez?F1 Forma-1 Robert Kubica Renault Cyril Abiteboul Jolyon Palmer Szergej Szirotkin
Szerdán, a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán újra vezethette a Renault Forma-1-es autóját Robert Kubica, aki a kiszivárgott információk szerint 90 kört tett meg. A sportágból 2011 februárjában egy durva ralibaleset miatt kiszoruló lengyel körül egyre nagyobb a pezsgés: a francia csapat igyekszik vakítani, de a pilóta egyre elszántabb és vannak, akik biztosak benne, hogy még most is megállná a helyét a királykategóriában.

Tovább
0

Kubica megcélozza a Formula-E-t?F1 Forma-1 Robert Kubica Formula-E
Erősödnek a spekulációk, amelyek szerint a Forma-1-es karrierjétől egy ralibaleset miatt búcsúzó Robert Kubica újra formaautóval szeretne versenyezni. Ha minden igaz, a lengyel pilóta az ex-F1-esek jelenlegi legfőbb gyűjtőhelyén, a Formula-E-ben szeretné kipróbálni magát.

Tovább
0

Kubica végleg lemondott az F1-es visszatérésről?Miközben a fél világ a Kínai Nagydíjjal és a Red Bull-belháborúval van elfoglalva, újabb fejlemények érkeztek Robert Kubicáról is. Az F1-ből egy ralibaleset miatt immáron harmadik éve hiányzó lengyel most először beszélt nyíltan arról, hogy a korábbi töretlen optimizmusa ellenére előfordulhat, hogy sohasem térhet vissza az autósport királykategóriájába.

Tovább
0

Így nyúzta Kubica a DTM-es Mercedest - videóMíg Timo Glock a BMW-nél, addig Robert Kubica a Mercedesnél ismerkedett ezen a héten a DTM rejtelmeivel Valenciában. A lengyel élvezte a gyakorlást, a kiszivárgott hírek szerint jól is muzsikált, s bár erre kevés esélye van, sokadszorra is leszögezte: legfőbb célja a Forma-1-es visszatérés.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek