Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nagyobb a baj a Williamsnél, mint amilyennek tűnik?




Továbbra is ég a Williams istálló: az idei, FW42 típusjelű autó legjobb esetben is csak az első teszt harmadik napjának délutánján gördülhet pályára, ráadásul a csapat háza tájáról egyre borúlátóbb pletykák szivárognak ki a paddockba…

Tovább
0

Kvjat cuki sztorival indítja újabb F1-es kalandját



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Robert Kubica Alex Albon Franz Tost
Az idei autóbemutató-folyam eddigi legcukibb sztoriját a Toro Rosso kötelékében visszatérő Danyiil Kvjat szállította: az STR14 leleplezése alkalmából az orosz pilóta azt elevenítette fel, hogy a másik nagy visszatérő, Robert Kubica jóvoltából láthatott életében először testközelből Forma-1-es autót.

Tovább
0

Magyarázkodva és fogadkozva kezdi az idényt a Williams-főnök




Magyarázkodással kezdi a 2019-es idényt a Williams istálló, legalábbis az alakulatot irányító csapatfőnök-helyettes, az alapító csapatfőnök Sir Frank Williams lánya, Claire. Miután az egykoron szebb napokat megélt együttes tavaly történelmi mélypontra süllyedt, a szakvezető közvetlenül az idei színezet bemutatója előtt újfent kénytelen volt bizonygatni: a jelenlegi vezetés számára is fontos a csapat sorsának alakulása.

Tovább
0

Kubica, a rejtélyes támogató és a hoppon maradt oroszok



F1 Forma-1 Robert Kubica Williams Szergej Szirotkin Lawrence Stroll Artem Markelov Abu Dhabi Nagydíj
Robert Kubica Forma-1-es versenyzői visszatérésétől hangos a világ: a lengyel pilóta lehetetlennek tűnő vágya valóra vált, a fejleménynek mindenfelé örülnek, leszámítva Oroszországot. Az egyszeres futamgyőztes a Williams-szerződéssel nem egy, hanem két oroszt tett jégre, a célja felé vezető úton pedig állítólag olyan helyről is kapott segítséget, akire a közvélemény valószínűleg nem is gondolna…

Tovább
0

Kubica: Vasárnap sajnos csak az utcai autómat vezethetem




Robert Kubica több mint 7 esztendő után vezetett újra hivatalos Forma-1-es hétvégén, amikor a Spanyol Nagydíj pénteki első szabadedzésén Szergej Szirotkin Williams-Mercedesével körözött és az utolsóelőtti helyen végzett. Mivel a grove-i csapat a jelek szerint padlón van Barcelonában, a lengyel klasszis nem repesett az örömtől: az F+1 Blog a nyitógyakorlás után ott volt, hogy meghallgassa az egyszeres futamgyőztes tesztpilóta gondolatait.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek