efpluszegy

Itt a feltámadó F1-es Francia Nagydíj nyomvonalaF1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj Romain Grosjean Jean Alesi
Egy ideje már tudjuk, hogy 2018-ban feltámad a Forma-1-es Francia Nagydíj a legendás Paul Ricard versenypályán, immáron pedig az is kiderült, hogy milyen nyomvonalat használ majd a királykategória mezőnye. Amire a legjobban vágytak a versenyzők, az nem teljesül, de többen állítják: így sem lesz oka senkinek a panaszra Le Castellet-ben.

Tovább
1

Grosjean őrjöng a Haas fékproblémái miattF1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Azerbajdzsáni Nagydíj Günther Steiner Kevin Magnussen
Nem csak Sebastian Vettelnek gurult el a gyógyszere a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon, hanem a Haas versenyzőjének, Romain Grosjeannak is. Igaz, a francia pilóta nem valamelyik riválisával csörtézett össze, hanem saját munkaadójával, mégpedig egy régóta problémás - vagy legalábbis annak beállított - terület, a fékek miatt.

Tovább
1

Grosjean berágott HamiltonraF1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Lewis Hamilton Mercedes Osztrák Nagydíj Red Bull Ring
Romain Grosjean berágott Lewis Hamiltonra az Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapján: a páros érdekes társastáncot mutatott be az első gyakorláson, amely durva balesettel is végződhetett volna, majd a második tréningen is volt egy afférjuk egymással. A Haas pilótája elbeszélgetést kezdeményezett a Mercedes háromszoros világbajnokával.

Tovább
0

Grosjean azt kapta, amire számított F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Ferrari
Noha az idény első három versenye közül csak kettő sikerült igazán jól számára, talán csak a zsinórban három győzelmet arató Nico Rosberg elégedettebb jelenleg a Forma-1-ben Romain Grosjeannál. A francia pilóta úgy érzi: bebizonyosodott, hogy jól döntött tavaly, amikor általános meglepetésre nem várt a Renault gyári csapatára, hanem aláírt az újonc Haas istállóhoz.

Tovább
0

Haas: A megbízhatóság pontokat érhet F1 Forma-1 Haas F1 Team Gene Haas Romain Grosjean Esteban Gutierrez
"Ha az autó megbízható, könnyen lehetünk pontszerzők, a többi pedig majd meglátjuk!" Gene Haas, az elsőéves Haas F1 Team tulajdonosa dióhéjban így fogalmazta meg az alakulat idei stratégiáját a barcelonai évadnyitó tesztelésen, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy amerikaiként is feltalálja magát a tengerentúlon még mindig nem túlságosan népszerű sportágban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek