Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit művel két F1-es pilóta autóval egy bevásárlóközpontban? - videó



A 2014-es évaddal lezárul a Lotus és a Renault együttműködése, az enstone-i egylet jövőre már a Mercedes erőforrásaival szereli versenygépeit, azonban az Abu-Dzabi Nagydíj előtt a francia autógyártó közel-keleti részlege megragadta az alkalmat egy utolsó reklámfilm elkészítésére. Az alkotás ráadásul kellően látványosra sikerült.

Tovább
0

Grosjean dobogós helyezéseket vár a Lotustól



Az ideinél jobb szereplést, valamint dobogós helyezéseket vár 2015-re a Lotustól a szerződést hosszabbító Romain Grosjean, aki egy fél szezonon át tartó egyezkedés után lemaradt a McLaren-volánról. A francia pilóta gyötrelmes szezonon van túl, de saját bevallása szerint nem lesz nehéz felejteni.

Tovább
0

Grosjeant a Lotusnál tarthatja a Mercedes-hajtómű



Noha a Forma-1-es pilótapiac az olyan nagyágyúk körül forog, mint Sebastian Vettel és Fernando Alonso, értékes portéka lehet Romain Grosjean is, aki faramuci helyzetbe kerülhet. A francia a Mercedes-erőforrásokkal már "kellően attraktívnak" tartja jelenlegi csapatát, a Lotust, ahonnan azonban távozik a pilóta főszponzora, a Total.

Tovább
0

Megkérdeztük a főnököt: meddig süllyed a Lotus?



Folytatta a mélyrepülést a Lotus istálló az Olasz Nagydíj időmérő edzésén is, ahol Romain Grosjean és Pastor Maldonado egyaránt a Q1-ben búcsúzott, s legfeljebb annak örülhettek, hogy a szabadedzésekkel ellentétben ezúttal nem kaptak ki a Marussiától. Az F+1 Blog a gárdát a futamokon irányító csapatfőnök-helyettestől, Federico Gastalditól érdeklődött a dolgok hogyanjáról és mikéntjéről…

Tovább
0

Elhunyt a tréner, aki talpra állította Grosjeant



Gyászol a Lotus versenyzője, Romain Grosjean, aki az egyik legközelebbi bizalmasát veszítette el: szerdán elhunyt korábbi fizioterapeutája, Jean-Pierre Frizon, akinek a pilóta szerint oszlopos szerepe volt abban, hogy sikerült túltennie magát a 2012-es szezon vészterhes időszakain.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek