Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ezért nincs még Grosjeannak új Lotus-szerződése - videó



Többször kinyilvánította már a Lotus istálló vezérkara, hogy nem csak Kimi Räikkönennel, hanem Romain Grosjeannal is szerződést kívánnak hosszabbítani, a finn versenyzővel ellentétben azonban a franciával még mindig nem állapodtak meg. Az okokra eddig csak célozgattak, a Brazil Nagydíj időmérőjén történtek azonban rávilágítottak a lényegre: a francia ismét vitatható szituációba keveredett, olyanba, amelyet lazán elkerülhetett volna.

Tovább
0

Gáz van a Lotusnál?



Bár a Genii Capital nevű cég a közelmúltban határozottan cáfolta, hogy a fennhatósága alá tartozó Lotus istállónál a háttérben súlyos pénzügyi gondok állnak fenn, egyre intenzívebb híresztelések látnak napvilágot a fekete-arany egylet likviditási gondjaival kapcsolatban.

Tovább
0

Grosjeant befenyítették az FIA sportfelügyelői



Tojásokon lépked a hétvégi Koreai Nagydíjon Romain Grosjean: a Lotus francia tehetségét a versenybíróság jóelőre figyelmeztette, hogy amennyiben újabb balesetet okoz, nem csak egy, hanem akár több futamos eltiltással is sújthatják, miközben az együttes így is tanácstalan a törő-zúzó gall pilótával kapcsolatban.

Tovább
0

Nem csak szidni, sajnálni is lehet Grosjeant



Romain Grosjean / Lotus

Az a csoda, hogy Romain Grosjeant nem feszítették keresztre azok, akiket kiütött a versenyből a Belga Nagydíjon. A második esélyhez jutó francia pilóta reménységből egycsapásra bűnbakká avanzsált: felelőssége kétségtelen, a büntetése is jogos, mégis lehet sajnálni a 26 esztendős versenyzőt.

Tovább
2

A legütőképesebb szükségmegoldás: Romain Grosjean



Romain GrosjeanRomain Grosjean lassan a Forma-1 állandó élmenői közé emelkedik: a Lotus francia versenyzője óriási szerencsével kapott második esélyt a száguldó cirkuszban, ami tündérmeseként hat, kiváló szereplése pedig jól leplezi azt a tényt, hogy előléptetése valójában egyfajta szükségmegoldás volt az enstone-i csapat részéről.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek