Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönent nem érdekli az örökranglista vezető pozíciója



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Alfa Romeo Rubens Barrichello Bahreini Nagydíj 2019
Kimi Räikkönen a jelenlegi F1-es mezőnyből a legesélyesebb arra, hogy túlszárnyalja Rubens Barrichello nagydíj-részvételi csúcsát. Ha kitölti az Alfa Romeóval kötött kétéves szerződését, átveheti a vezetést ezen az örökranglistán, ám a finn a minap kijelentette: ez a legkisebb mértékben sem foglalkoztatja.

Tovább
1

Barrichello fia az F4-ben debütál



F1 Forma-1 Rubens Barrichello Eduardo Barrichello Formula-4

Újabb névvel bővül az olyan autóversenyző-csemeték sora, akiknek az édesapja megjárta a Forma-1-et: az elitalakulat legújabb tagja Rubens Barrichello fia, Eduardo, aki az idei évtől várhatóan a Forma-4-es géposztályban szerepel majd.

Tovább
0

Barrichellónak agyára ment az F1-es visszatérés gondolata?



Nagyon úgy tűnik, hogy Rubens Barrichellónak, a Forma-1-es történelem legtapasztaltabb, ám 2011 végén visszavonult versenyzőjének agyára ment a visszatérés gondolata. A brazil addig-addig kínálgatta saját szolgálatait, hogy végül elbukta a televíziós szakkommentátori munkáját is.

Tovább
0

Massa, a lestrapált szivar-Audi és a gyanakvó zsaruk



Felipe Massát, a Williams versenyzőjét elég nehéz elképzelni egy lestrapált szivar-Audi volánja mögött, ahogyan cipő nélkül tapossa a pedálokat, pedig volt idő, amikor ez mindennaposnak számított. Ezt a brazil pilóta honfitársától és barátjától, a BMW DTM-es csapatának kötelékét erősítő Augusto Farfustól hallotta az F+1 Blog, ráadásul a túraautós fenegyerek még erre is rátett egy lapáttal…

Tovább
0

Alonso a pályán és a pályán kívül is csatázik Barcelonában



Fernando Alonso balhéjától volt hangos péntek reggel a Forma-1-es paddock Barcelonában, a motorzaj azonban hamar elnyomta a spanyollal kapcsolatos botrányszagú sztorit.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek