Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyaros F1: a Béla nevet kapta a Safety Car pilótájának kisfia




Kedves sztorira bukkant az F+1 Blog a Német Nagydíjon, a történet pedig a Magyar Nagydíjhoz is kapcsolódik. Gondolta volna, hogy a Forma-1-es safety car pilótája, Bernd Mayländer a Hungaroringhez kötődő emlékei miatt döntött úgy feleségével, hogy magyar nevet adnak januárban született kisfiúknak?

Tovább
0

Itt a Forma-1 új biztonsági autója



Ahogyan arra számítani lehetett, lecseréli a Forma-1 biztonsági autóját a Mercedes: a csillagosok kínálatában nemrégiben az AMG GT váltotta fel a sirályszárnyú SLS AMG-t, amelyet az utóbbi években safety car-ként is használtak, így kézenfekvő volt, hogy az idei évre az újdonságot rakják az állandó pilóta, Bernd Mayländer alá.

Tovább
0

A Forma-1 legmókásabb "kerékcseréje" - videó



Noha hétvégén már Abu-Dzabi következik, s legutóbb Indiában a vb-címek sorsa is végérvényesen eldőlt, egy gondolat erejéig érdemes visszakanyarodni a Japán Nagydíjhoz, előkerült ugyanis egy olyan videó, amely egy suzukai mércével is nem mindennapinak mondható szösszenetet örökített meg.

Tovább
0

Megvadítja a biztonsági autót Szingapúrra a Mercedes



Mercedes SLS AMG GT Safety Car

Nem csak a versenycsapat készül a Szingapúri Nagydíjra a Mercedesnél: a csillagos márka a távol-keleti városállam villanyfényes összecsapásán egy új, megvadított biztonsági autót is bemutat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek