Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így bulizott Räikkönen a Sauber karácsonyi partiján



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Alfa Romeo Sauber Toni Vilander
Kimi Räikkönen máris jól érzi magát új munkahelyén, a Sauber istállónál: a Ferraritól távozott 2007-es világbajnok péntek este a hinwili csapatnál vendégeskedett, részt vett az együttes karácsonyi buliján.

Tovább
4

Räikkönen még nem beszélhet a Sauber pilótájaként 




Túl van az első tesztnapon Kimi Räikkönen a Sauber kötelékében, igaz, az Abu Dhabiban bonyolított körözés egy rejtélyes műszaki hiba miatt idejekorán zárult a finn számára. A csapatot váltó klasszis egyelőre el sem magyarázhatta, hogy mi volt a probléma oka. Hogy miért?

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0

Mire számíthat Räikkönen a Saubernél?




Kimi Räikkönen austini futamgyőzelme nemcsak a finn pilótának, hanem régi-új munkaadójának, az Alfa Romeo Saubernek is sokat jelent. A Mexikói Nagydíj hivatalos sajtótájékoztatóján Fred Vasseur, a svájciak csapatfőnöke nem győzte méltatni a különítményhez jövőre visszatérő pilótát: a szakember szerint a gárda igazi vezéregyéniséggel erősödik, jóllehet, azzal kapcsolatban nem mert jóslatokba bocsátkozni, hogy mire számíthat náluk a 2007-es világbajnok.

Tovább
0

Räikkönen felesége máris Lamborghiniben pózol




Nagyon úgy tűnik, hogy Kimi Räikkönen felesége, Minttu nem túlságosan lelkes amiatt, hogy férje a Ferrari mai bejelentése alapján kénytelen lesz a Sauber istállónál folytatni Forma-1-es pályafutását. A hölgy vélhetően nemtetszését igyekezett kinyilvánítani, amikor néhány órája olyan fotót posztolt az Instagramra, amelyen maga is, valamint kisfia, Robin is egy Lamborghiniben pózol…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek