Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monzai pletyka: újra F1-es lesz az Alfa Romeo? 



F1 Forma-1 Alfa Romeo Sauber Sergio Marchionne Ferrari Charles Leclerc
Izgalmas pletykát sikerült kihalásznia az F+1 Blognak az Olasz Nagydíjat követő forgatagban: több forrásunk is arról számolt be, hogy valóra válhat számos márkamegszállott álma, ugyanis minden valószínűség szerint a Sauber istálló nevében 2018-tól szerepel majd az Alfa Romeo. Akár még az is lehet, hogy a csapatalapító nevét teljes egészében elhagyja a svájci formáció...

Tovább
0

Ferrarira és a vörösök szupertehetségére vált a Sauber?



F1 Forma-1 Sauber Fred Vasseur Honda Charles Leclerc
Azelőtt válással zárult a Sauber-Honda házasság, hogy megköttetett volna: a Hungaroringen megtörtént a nagy bejelentés, ráadásul már körvonalazódik az is, hogy milyen irányba halad majd a svájci formáció az új vezér, Fred Vasseur vezetésével.

Tovább
0

Vár az új csapatfőnökre a Sauber



F1 Forma-1 Sauber Fred Vasseur Monisha Kaltenborn Osztrák Nagydíj

Már megvan a Forma-1-es Sauber istálló új csapatfőnöke: az Osztrák Nagydíj helyszínén már mindenki tényként kezeli ezt, a bejelentés viszont várat magára. Hogy meddig, egyelőre nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy sorra távoznak a leköszönt csapatfőnök, Monisha Kaltenborn emberei is.

Tovább
0

Räikkönen helyére ültetnék a Sauber olasz beugróját



F1 Forma-1 Antonio Giovinazzi Sauber Ferrari Kimi Räikkönen Cesare Fiorio Ausztrál Nagydíj Vitantonio Liuzzi
Minden jel arra utal, hogy Antonio Giovinazzi, a Saubernél az évadnyitó Ausztrál Nagydíjra beugrott olasz pilóta megcsinálta a szerencséjét. A talján Melbourne-i teljesítménye után van olyan korábbi Ferrari-szakvezető, aki szerint a maranellói márkának már nem kell gondolkodnia azon, hogy kit ültessenek Kimi Räikkönen helyére, miután a finn versenyzőnek lejár a szerződése az idei szezon végén.

Tovább
2

Átaludta a Forma-1-es behívót a Sauber tartalékja



F1 Forma-1 Antonio Giovinazzi Sauber Pascal Wehrlein Monisha Kaltenborn Ferrari
Semmi kétség, a Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíj időmérő edzésének egyik legfurább sztorija a tényezőnek egyébként semmilyen szinten nem tekinthető Sauber istállóé: a svájci alakulatnál mozgósítani kellett a tartalékpilótát, Antonio Giovinazzit, aki saját elmondása szerint tényleg csak szombat reggel vette hírét, hogy be kell szállnia Pascal Wehrlein helyére. Azért, mert péntek éjjel átaludta az SMS-t, amelyre valószínűleg egész életében várt…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek