Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Tartott a börtöntől a Sauber csapatfőnöknője




Először beszélt a melbourne-i évadnyitó legnagyobb botrányának hátteréről annak főszereplője, a Sauber csapatfőnöknője, Monisha Kaltenborn, aki elismerte: tényleg valós esély volt arra, hogy sittre vágják a pilótaszerződések körüli pókerjátszma miatt.

Tovább
1

Össztűz alatt a Sauber csapatfőnöknője



Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöknője nem érzi veszélyben a saját pozícióját annak ellenére sem, hogy a Giedo van der Garde ügy a végletekig elfajult. Egyes bírálók szerint az indiai-osztrák hölgy - akinél magasabb tisztséget nőként jelenleg senki nem tölt be a motorsportok világában - mostani tevékenysége rossz fényt vet a nők motorsportbeli szerepvállalására: a szakvezető kollégák egyelőre nem törtek pálcát felette, igaz, nem is álltak ki mellette.

Tovább
0

Grosjean dobogós helyezéseket vár a Lotustól



Az ideinél jobb szereplést, valamint dobogós helyezéseket vár 2015-re a Lotustól a szerződést hosszabbító Romain Grosjean, aki egy fél szezonon át tartó egyezkedés után lemaradt a McLaren-volánról. A francia pilóta gyötrelmes szezonon van túl, de saját bevallása szerint nem lesz nehéz felejteni.

Tovább
0

Beszippantotta Ericssont és 18 millió euróját a Sauber



Hiába várta a nagyobb csapatok pilótaösszeállításával kapcsolatos bejelentéseket a publikum, múlt hétvégén, Austinban csak a Sauber rukkolt elő ilyesmivel. Marcus Ericsson szerződtetésével a svájciaknak is sikerült meglepetést okozni, ráadásul azóta kiderült: szinte pillanatok alatt cserkészték be a svédet, aki komoly szponzori hátterével vélhetően a nagy múltú csapat fennmaradásának egyik záloga lesz.

Tovább
0

Erőt merít a Williams idei szezonjából a Sauber



Fennállása legpocsékabb idényét futja idén a Sauber istálló, amelyről újra és újra baljós pletykák terjednek, azonban a csapatfőnök Monisha Kaltenborn igyekszik optimizmust sugallni. A szakvezető hisz abban, hogy együttese 2015-re képes lehet olyan fordulatot produkálni, amelyet idén a Williamstől láthatunk.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek