Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hülkenberg útja Maranellóba vezet a Saubertől?



Már az első teszt alapján is áradoznak a Saubernél Nico Hülkenbergről, akinek svájci kalandja az idény egyik legérdekesebb szösszenete lehet, tekintettel arra, hogy többen váltig állítják: a tehetséges német útban Maranello felé csak átmeneti jelleggel állomásozik a hinwilli csapatnál.

Tovább
0

Rosberg egy bika hátáról kíván kellemes ünnepeket - videó



Nico Rosberg a leginkább meghökkentő, Bernie Ecclestone pedig a legszellemesebb ünnepi üdvözletet mondhatja magáénak a Forma-1 világában.

Tovább
0

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-ben



Két versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0

Mi lesz veled, Sergio Perez?



Nem csak a vb-címért meccselő Sebastian Vettel és Fernando Alonso számára különösen fontos az évadzáró Brazil Nagydíj, hanem Sergio Perez számára is. A Saubertől a McLarenhez készülő mexikói az új szerződés létrejötte óta küszködik: az okokat egyelőre homály fedi, azonban Interlagosban egy jó eredménnyel csitíthatja a bírálókat. Ha nem jön össze neki, pokolian nehéz tél várhat rá.

Tovább
1

Így köszöntötték Peter Saubert a Forma-1-es csapatfőnökök



A többi csapatfőnök, valamint versenyzők és prominens személyiségek köszöntötték a Koreai nagydíj időmérő edzése után a Sauber alapító-fővezérét, a 69. születésnapját ünneplő Peter Saubert, aki ezen a napon adta át a csapat irányítását a Forma-1-es történelem első női csapatfőnökének, Monisha Kaltenbornnak.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek