Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monisha Kaltenborn: a női F1-forradalom csúcsa



Ezt is megéltük! Női csapatfőnök irányít egy Forma-1-es istállót: Monisha Kaltenborn a hétvégi Koreai Nagydíjon veszi át a stafétát a Sauber együttesénél a névadó-alapítótól, Peter Saubertől. Hasonlóra még soha nem volt példa, de hogy nem került rossz kezekbe a svájci egylet irányítása, az biztosra vehető.

Tovább
0

Japán fohásza Kobayashiért



Kamui Kobayashi számára a lehető legjobbkor jött össze a hőn áhított első dobogós helyezés, a Sauber japán versenyzőjének ugyanis nincs garantált helye a mezőnyben 2013-re. Pedig a nagy kár lenne, ha a szélvészgyors, bátor és roppant vidám fickó eltűnne a horizontról.

Tovább
0

Így készítik fel a tengerentúlra a Forma-1-es versenygépeket - videó



Folytatja a Forma-1 rajongók kényeztetését a Sauber istálló: a svájci egylet nemrégiben a versenygép anatómiájába avatta be az érdeklődőket azzal, hogy fotókat és videót tettek közzé egy hosszában kettévágott gépről, ezúttal pedig azt mutatják meg, hogyan szedik szét és rakják össze az autót a távoli futamokra készülve. Mindezt másfél percbe sűrítve.

Tovább
0

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján



Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

Tovább
0

Sauber-Volkswagen a Forma-1-ben?



Volkswagen

Míg a Mercedes az egyre erősödő spekulációk szerint leépíteni készül Forma-1-es programját, addig a Volkswagenről immáron ezredszer pletykálják, hogy beszállhat a száguldó cirkuszba. A hírbe hozott partner ezúttal a Sauber, de a wolfsburgiak érkezésére most sem szabad mérget venni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek