Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vörösbe öltöztetné Russellt a Ferrari?




Hiába hangoztatja úton-útfélen Sebastian Vettel, hogy a Ferrarinál marad szerződésének 2020 végi lejártáig, a maranellói alakulatnál arra is fel vannak készülve, hogy a négyszeres világbajnok esetleg már az idei szezon végén távozik. A vörösök vészforgatókönyvön dolgoznak, az esetleges pótlás ügyében pedig - bármilyen hihetetlen - a legnagyobb riválist, a Mercedest is megkeresték.

Tovább
3

Mit hoz a hockenheimi forróság az F1-ben?




Soha a történelemben nem volt még olyan forróság Németországban, mint a Német Nagydíj csütörtöki sajtónapján: itt-ott 41 Celsius-fokot mutatott a hőmérő, amelynek higanyszála Hockenheimben is felkúszott 39-ig. Vannak, akik máris arról pusmognak, hogy éppen az időjárás lesz az, amely keresztbe tesz a sportrészleg fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Mercedesnek, de persze nem szabad ennyire előre szaladni…

Tovább
0

Új mérnökök sorát igazolta le sutyiban a Ferrari




Nehéz elhinni a jelenlegi Ferrarit látva, hogy Mattia Binotto képes tartani nemrégiben tett ígéretét és olyan csapatot épít Maranellóban, amelyet a Schumi-érában láthatott a tifosi. Az F+1 Blog Montrealban úgy értesült, hogy a küszködés közepette a szakvezető dolgozik a Scuderia megerősítésén és az elmúlt hetekben több posztra is új mérnököket igazolt, akik közül néhányan már be is kapcsolódtak a munkába.

Tovább
0

Hová tűnt Vettel bajusza?




Nagyon úgy tűnik, hogy a 2019-es F1-es szezon egyik legmegosztóbb újítása, Sebastian Vettel bajusza immáron a múlté: a német a héten már a bizarr arcszőrzet nélkül érkezett a Ferrari főhadiszállására, Maranellóba.

Tovább
0

Apja korábbi menedzsere már Vettel helyén látja a kis Schumit




Noha még csak egyetlen F2-es fordulón van túl, az F1-es nyüzsgésből ítélve arra lehet következtetni, hogy melegszik a pite a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick körül. Így vélekedik Schumi korábbi menedzsere, Willi Weber is, aki kerek-perec kimondta: szerinte a Ferrarinál már eldöntötték, hogy Mickből alkotják meg Sebastian Vettel utódját.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek