Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel kedvence egy használt mikrobusz



Sebastian Vettel a versenypályákon a Red Bull Racing Forma-1-es csúcs-versenygépeivel száguldozik, nem mellékesen az osztrák-brit egylettel szövetségben álló Infiniti autógyár márkanagykövete. Ennek ellenére a fiatal kiválóság a hétköznapokban egy igazán szerény járművel rója az utakat Svájcban.

Tovább
2

Bajnoki csata sem ingatná meg Räikkönen és Vettel barátságát



Ha esetleg egymás ellen kell harcolniuk idén a vb-címért, az sem piszkíthat bele Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel legendás barátságába - ezt a Lotus finn klasszisa szögezte le abban az interjúban, amelyet a Formula1.com-nak adott a Maláj Nagydíj pénteki edzésnapján. Az északi fenegyerek egyéb érdekességeket is elárult a sportág hivatalos honlapjának.

Tovább
1

Miért variál állandóan a sisakfestéssel Vettel?



Idén is folytatja a sisakfestés-cunamit a Red Bull háromszoros világbajnoka, Sebastian Vettel: ezt Jens Munser, a német klasszis által viselt fejfedők színezetéről gondoskodó szakember árulta el a The Wall Street Journal című lapnak.

Tovább
0

Prost Vettelre, Villeneuve Alonsóra fogadna



Idén is Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatája dönti majd el a világbajnoki címet a Forma-1-ben: így vélekedik két korábbi nagyágyú, a négy vb-címet nyerő Alain Prost és az egyszeres bajnok Jacques Villeneuve. A franciák legendája a németre fogadna, míg a kanadai a spanyolra voksol.

Tovább
0

Vettel revansot venne Hamiltonon



Revansot venne Lewis Hamiltonon Sebastian Vettel: a McLarentől a Mercedeshez átigazolt 2008-as vb-első a jelek szerint belegázolt az utóbbi három évad világbajnokának lelki világába azzal, hogy felülmúlta a Top Gear tesztpályáján, ugyanis a Red Bull menője legszívesebben azonnal visszaülne a Suzuki Lianába, hogy visszavágjon riválisának.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek