Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: beépül a Red Bull életébe az Infiniti



Bár a Red Bull istálló és az Infiniti kapcsolata a külvilág számára még mindig szimpla szponzorációs együttműködésnek tűnhet, a háttérben a két fél gőzerővel dolgozik a technológiai partnerkapcsolat minél szélesebb körű elmélyítésén. Ezt a luxusautókat gyártó vállalat F1-es programját irányító Andreas Sigltől tudtuk meg, akit az F+1 Blog Sebastian Vettel szerepéről és jövőjéről, valamint az idei kilátásokról is kérdezett.

Tovább
0

Paranoia jellemezte a Red Bull RB9 bemutatóját



Nem kétséges, hogy a Red Bull RB9 leleplezését előzte meg a legnagyobb várakozás az idei autóbemutatós időszakban, azonban az új energiaitalos járgány prezentációja kis túlzással botrányba fulladt. A beszámolók szerint mintha paranoia lett volna úrrá a bajnokcsapaton...

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát Isztambulban



Monaco, Újdelhi, Isztambul: Sebastian Vettel számára a három helyszín nem csak azért kedves, mert nyert már ott Forma-1-es nagydíjakat, hanem immáron azért is, mert a három város mindegyikéből távozhatott világbajnoki trófeával.

Tovább
0

Vettel Graz utcáin, Ricciardo Buenos Airesben hódított - videók



Milton Keynes után szombaton a Red Bull hazájában, Ausztriában folytatta bajnoki látogatásainak sorát minden idők legfiatalabb háromszoros vb-győztese, Sebastian Vettel, aki Graz belvárosában repesztett az RB8-assal, de tett egy rövid kitérőt a spielbergi Red Bull Ringre is.

Tovább
0

Miért lett öngól a Ferrari akciója?



Az addig oké, hogy Sao Paulóból sokáig tart az út hazáig és a repülőgépen nincs internet, meg az is, hogy a szezonzáró bulit követő macskajaj nem múlik el egyhamar, de ettől azért többet vártunk a Ferraritól. Az elveszített vb-cím után újabb, simán elkerülhető baklövést követtek el: mi folyhat Maranellóban, ha felültek egy olyan ügynek, amelyet a rajongók és az olasz-spanyol sajtó generált, ráadásul akkor, amikor már kiderült, hogy nincs is értelme?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek