Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone bizonyítványt osztott az F1 élharcosainak




Mióta száműzték az F1 éléről, azóta csak ritkán szólal meg Bernie Ecclestone, viszont amit mond, az általában nagyot szól. A napokban az idei világbajnokság két főszereplőjét, Lewis Hamitont és Sebastian Vettelt értékelte a 88. születésnapját épp a mai napon ünneplő korábbi főmogul, aki a britet az egekig magasztalta, a németről pedig úgy gondolja, hogy a háttérben zajló menedzsmentviták miatt nem kapott elegendő támogatást idén a Ferraritól.

Tovább
0

Leclerc már jövőre a vb-címért akar harcolni a Ferrarinál




Határozott célkitűzéssel megy a Saubertől a Ferrarihoz 2019-ben Charles Leclerc, aki helyet cserél Kimi Räikkönennel. Az olasz márka pilótaképző akadémiájának csúcsportékája Szingapúrban kijelentette: tudja, hogy óriási lépés vár rá, de szeretne azonnal szemmagasságban lenni leendő csapattársával, Sebastian Vettellel.

Tovább
1

Vettel: Megnyerhetjük-e a vb-t? Igen!




Pontok tekintetében Sebastian Vettel jelenlegi helyzete jóval nehezebbnek tűnik, mint egy éve ilyenkor, ám a nyári szünetet követő első futam, a Belga Nagydíj előtt a német kijelentette: rendületlenül hisz abban, hogy idén világbajnok lesz a Ferrari színeiben is. A pilóta szerint saját maga és a maranellói alakulat is készen áll arra, hogy felülmúlják a Mercedest és Lewis Hamiltont.

Tovább
0

Ilyen volt a Ferrari-legénység egy napja a Hungaroringen - videó



F1 Forma-1 Ferrari Hungaroring Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Mattia Binotto Kimi Räikkönen
Sokan irigyik a Forma-1-es istállók utazó háttérembereinek életét, mit sem sejtve arról, hogy az uniformisba bújtatott szakemberek élete egyáltalán nem csak "játék és mese"… Az olasz Rai tévétársaság a Magyar Nagydíj hétvégéjének péntekjén remek lehetőséget kapott a Ferraritól arra, hogy megmutassák: milyen a csapattagok élete a versenyhétvégék első edzésnapján.

Tovább
0

Elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Sergio Marchionne Hungaroring Magyar Nagydíj
Komoly elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari Forma-1-es istállója: a kiszivárgott hírek szerint Sergio Marchionne a múlt hétvégi Brit Nagydíj után összerántotta a Scuderia teljes legénységét Maranellóban, ahol tájékoztatta a különítményt arról, hogy azonnali fordulatot vár.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek