Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már bemutatott egy Ferrarit a Vettel-Räikkönen páros



F1 Forma-1 Ferrari Ferrari GTC4 Lusso Sebastian Vettel Kimi Räikkönen
Noha a Ferrari új Forma-1-es autójának leleplezésére péntekig várni kell, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen már bemelegített: a két versenyző kedden, az olaszországi Comóban közösen mutatta be a maranellói márka új közúti járgányát, az FF utódjául szánt GTC4 Lussót.

Tovább
0

Lauda autója inspirálta az idei Ferrari festését



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Niki Lauda

Nagyon úgy tűnik, hogy igazak a pletykák, amelyek szerint az idei Forma-1-es szezonra meglepetés-színezettel készül a Ferrari: egy mértékadó olasz lap biztosra veszi, hogy hosszú idő után a tűzpiros paripák felületének egy jelentősebb része fehér lesz. Kiszivárogtatták a Maranellóból elhalászott látványterveket is.

Tovább
0

Vettel csillogó szemmel beszélt az új Ferrariról



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Pirelli Le Castellet Paul Ricard

Sebastian Vettel túlzott elvárásnak tartja az évadnyitó Ausztrál Nagydíj megnyerését, ám a Pirelli esőgumis tesztjének utolsó napján sokat sejtető széles mosollyal az arcán beszélt a készülő új Ferrariról. A barcelonai tesztprogram nyitányáig a német némi fogyókúrát is igyekszik beiktatni.

Tovább
0

Így nyúzta Vettel a 2014-es Ferrarit Fioranóban - videó



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Forma-1 teszt Fiorano

Sebastian Vettel a Forma-1 nagyágyúi közül az első, aki nekilátott a 2016-os előkészületeinek: a Ferrari pilótája kedden az olasz márka házi tesztpályáján, Fioranóban tréningezett, a 2014-es autóval futott körökről megérkeztek az első videó és néhány fotó is.

Tovább
1

Így jár, aki távozni mer a Ferrari istállótól



F1 Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj Ferrari Sebastian Vettel
Különleges rituálé zajlott le a Ferrari istálló garázsa mögött a Yas Marina versenypályán, a vasárnapi évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után néhány órával. A maranellói alakulat szerelőgárdája az egyik munkatársat búcsúztatta, aki több év után döntött úgy, hogy kilép a Scuderia kötelékéből.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek