Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alfa Romeót akar az F1-ben a Ferrari-fővezér



F1 Forma-1 Alfa Romeo Sergio Marchionne Red Bull Toro Rosso

Ha Sergio Marchionnén, a Fiat-Chrysler csoport és a Ferrari fővezérén múlik, az Alfa Romeo 1988 után újra feltűnhet a Forma-1 háza táján. Német források szerint a nagyfőnöknek terve is van: ez első körben ugyan kudarcba fulladt, ám az olasz nem adta fel és a kínálkozó lehetőségre vár.

Tovább
0

Ilyen egy nagy jelentőségű Forma-1-es győzelem



Függetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a Ferrarival vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint kötelező egyetérteni abban, hogy Sebastian Vettel és a maranellói vörösök szepangi győzelménél jobb dolog aligha történhetett a Forma-1-el az idei virágvasárnapon. A váratlan malajziai diadal ráadásul még annál is fontosabb, mint amilyennek tűnik.

Tovább
0

Top 25: kik a legbefolyásosabbak a Forma-1-ben?



Noha a közvélemény a mai napi úgy tartja, hogy Bernie Ecclestone a Forma-1 nagyura, nem a 84 esztendős brit üzletember a legbefolyásosabb személyiség a királykategória háza táján. A legelismertebb szigetországi szaklap idén is összeállította a nagyágyúk Top 25-ös listáját, ahol Donald MacKenzie, a CVC Capital Partners nevű befektetési társaság vezére maga mögé utasította Ecclestone-t.

Tovább
1

Alonsót a karácsonyi bulin búcsúztatta a Ferrari



Szombat este tartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét Maranellóban a Ferrari: az esemény Fernando Alonso búcsúfellépése volt, a spanyol ajándékot is kapott, ugyanakkor ezen a rendezvényen lépett első ízben színre az új csapatfőnök, Maurizio Arrivabene, aki mindjárt meg is fújta harci kürtjét a 2015-ös szezonnal kapcsolatban.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek