Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

A mexikói, aki a Forma-1 csúcsára igyekszik



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Belga Nagydíj
Sergio Perez a legkevésbé sem aggódik amiatt, hogy még úgy sem került pont a jövőjével kapcsolatos találgatások végére, hogy érvényes szerződése van a Force Indiával. Az F+1 Blognak Spa-Francorchamps-ban elárulta: nem zavarja, hogy szponzorainak komoly kikötései vannak azzal kapcsolatban, hogy folytatja autóversenyzői pályafutását. A pilóta természetesen számos más érdekességről is beszélt a Belga Nagydí helyszínén.

Tovább
0

Öt érv a Perez-Renault szerződés mellett



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Renault
Noha a Forma-1 élcsapatai nem változtatnak felállásaikon 2017-re, pilótapiaci pletykákban így sincs hiány. Ezek egyik főszereplője Sergio Perez, aki maradhat a Force Indiánál, de szívesen látnák a Renault-nál és a Williamsnél is: az F+1 Blog szerint a mexikóinak a francia egyletnél lenne a helye a követező idénytől, öt érvet legalábbis biztosan fel tudunk sorolni ennek alátámasztására.

Tovább
0

Kastélya nappalijából vezérli a Force Indiát a bujkáló csapatfőnök



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Sergio Perez Nico Hülkenberg Brit Nagydíj
Hogyan irányítja, koordinálja Forma-1-es istállóját egy olyan üzletember, aki ellen elfogatóparancs van érvényben? Mondjuk úgy, hogy nagy-britanniai kastélyában felhúz egy komplett parancsnoki állást. Mint a Brit Nagydíj pénteki napján kiderült: a Force India vezére, az indiai hatóságok által hajkurászott Vijay Mallya egy ideje így csinálja…

Tovább
0

Perez várja a csúcsistállók jelentkezését



F1 Force India Sergio Perez Monacói Nagydíj

Sergio Perezt, a Force India 3. helyezett versenyzőjét választották a Monacói Nagydíj legjobbjának a szurkolók a hivatalos F1-es weboldal, a Formula1.com voksolásán. A mexikói villantott, s mint az F+1 Blognak elárulta: felkészültnek érzi magát arra, hogy a 2013-as, balul elsült McLaren-kiruccanás után újra valamelyik csúcsistálló kötelékében mérettesse meg magát.

Tovább
0

Perez megőrizné az oroszországi lendületet




Sergio Perez másfél éven át böjtölt, míg újra dobogóra állhatott a Forma-1-ben: az orosz futam 3. helyezettje a hétvégi Amerikai Nagydíj előtt elismerte, hogy a Szocsiban elért eredmény rendkívül sokat jelent számára. A Force India mexikói pilótája nem titkolja, hogy hihetetlen mázlira volt szüksége, külön köszönettel tartozik Kimi Räikkönennek, ugyanakkor elárulta: szeretné hozzájutni a csapat központjában kiállított trófeához.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek