Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyar sportbíróktól tanulna a Mexikói Nagydíj gárdája



Régóta ismert tény, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) sportbírói gárdáját nemzetközi szinten is a legjobbak között tartják számon. Ennek újabb tanúbizonysága, hogy az F+1 Blog információi szerint a Forma-1-es vérkeringésbe jövőre visszatérő Mexikói Nagydíj szervezői máris jelezték: azt szeretnék, ha az ottani sportbírók felkészítésében a magyar szakemberek is szerepet vállalnának.

Tovább
0

Perez öt éven belül világbajnok akar lenni - interjú



Sergio Perez nem elégedetlen azzal, ahogyan az idei szezonja alakul a Force India istállónál, ugyanakkor nem bánta meg, hogy tavalyelőtt hirtelen felindulásból a Ferrari helyett a McLarent választotta, ahonnan egyetlen gyötrelmes idény után távoznia kellett. Az egyéni tabellán 29 egységgel a 11. pozíciót elfoglaló mexikói pilótát a Magyar Nagydíj csütörtöki napján, a csapat karóráiról gondoskodó TW Steel sajtódélutánján faggatta az F+1 Blog.

Tovább
0

Perezt beszélni is tanítják a szezonrajt előtt



Mindenki másképp csinálja a kondicionális felkészülést a szezonrajt közeledtével, s mint egy friss videóból megtudhatjuk: Xavi Matos, Sergio Perez fizioterapeutája még arra is nagy gondot fordít, hogy a mexikói sofőr kommunikációja komoly terhelés alatt is érthető legyen. Ez sokat nyomhat a latba a futamok alatt, a csapatrádiós forgalmazás közben.

Tovább
0

Perez nagyot dobna a Force Indiánál



Bár a bejelentésre egészen csütörtökig várni kellett, Sergio Perez elmondása szerint röviddel a McLaren döntésének nyilvánosságra hozatala után letisztázódott, hogy 2014-től a Force Indiánál folytathatja Forma-1-es pályafutását. A mexikói több évig maradna a silverstone-i csapattal, nagy terveket szövöget és nem riasztónak, sokkal inkább motiválónak tartja, hogy a jelenlegi mezőny legnagyobb tálentumának tartott Nico Hülkenberggel versenyezhet együtt.

Tovább
0

Perez: arrogáns vagy gyámoltalan?



Sergio Perez nem kizárólag a pályán nyújtott teljesítménye miatt veszítte el az állását a McLarennél: két, a mexikói pilótát személyesen is jól ismerő bennfentes is állítja, hogy sokkal inkább a mentalitása, túlzott arroganciája miatt kötöttek útilaput a talpára.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek