Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Perez: Nem vert át a McLaren!



Sergio Perez nem érzi becsapottnak magát amiatt, hogy a McLaren fényes karriert ígért számára, ám a csapat az első ott töltött idényében a csúcsistállók közül történelminek mondható mélypontra süllyedt. A mexikói elismeri, hogy a teljesítménye hagy kívánnivalót maga után, ugyanakkor makacsul állítja: a pletykák ellenére nem kérdéses a jövője a wokingi egyletnél.

Tovább
0

Zajlik az élet a sínylődő McLarennél



Bár a McLarennek minden esélye megvan arra, hogy dicstelenül, 1980 óta első ízben dobogós helyezés nélkül zárják a szezont, a kiszivárgott hírek szerint a háttérben javában zajlik az élet a wokingiaknál. A brit csapat a riválisok idegeit jóelőre felborzoló gumitesztre készül, körvonalazódik az új főszponzoruk kiléte, ráadásul a pilótapiacon is megkavarhatják a kártyákat.

Tovább
0

Mélyrepülés: mi zajlik a McLarennél?



Jenson Button az idei Forma-1-es szezon félidejéhez közeledve már abban sem hisz igazán, hogy a McLarennek lehet esélye a futamgyőzelemre, ami jól árulkodik arról, hogy mennyire nehéz helyzetben van a patinás brit különítmény. Mivel többre egyelőre nem futja, a wokingi alakulat számára marad a magyarázkodás és a reménykedés…

Tovább
0

Ilyen, amikor közúti erőgépet nyúznak az F1-es pilóták - videók



Elrajtolt végre a 2013-as Forma-1-es évad, ennek apropóján a McLaren és a Ferrari is igyekszik megmutatni azt, amivel a versenypályán kívül rendelkeznek. A brit csapat az új szerzeményt, Sergio Perezt ültette be a vadonatúj P1-esbe a Top Gear tesztpályán, a Dunsfold-reptéren, míg az olaszok párosa, Fernando Alonso és Felipe Massa egymást furikázta Barcelonában, de nem az új ékkővel, a LaFerrarival, hanem a 458 Italiával.

Tovább
0

Mexikóban vb-címet várnak Pereztől



Mire jut Sergio Perez 2013-ban a McLarennél? Alighanem ez a hétvégén kezdődő új Forma-1-es idény egyik legnagyobb kérdése: a teher nem kicsi a fiatal pilóta vállain, de mint arról az F+1 Blog meggyőződött, hazájában, Mexikóban mindent elsöprő szeretet és tisztelet övezi az ifjú tehetséget, akitől honfitársai egyértelműen vb-címet várnak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek