Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Perezt máris felpörgette a McLaren



Gyanúsan sok a szabadon hagyott felület a McLaren csütörtökön bemutatott MP4-28 típusjelű konstrukcióján: mexikói szponzoroknak egyelőre nyoma sincs, így Sergio Perez vállain egy leheletnyivel kisebb lehet a nyomás a tesztidőszak kezdetén, mert a kínzó 'pénzes gyerek'-bélyeget legalább nem kell viselnie.

Tovább
0

Már üzenget egymásnak Button és Perez?


Ugyan pszichikai hadviselésről beszélni túlságosan korai lenne, a McLaren jövő évi párosa már megkezdte a személyes célok nyilvános felvázolását. Jenson Button és Sergio Perez házon belüli harca még el sem kezdődött, de máris érezni némi puskaporszagot...
Tovább
0

Mi lesz veled, Sergio Perez?



Nem csak a vb-címért meccselő Sebastian Vettel és Fernando Alonso számára különösen fontos az évadzáró Brazil Nagydíj, hanem Sergio Perez számára is. A Saubertől a McLarenhez készülő mexikói az új szerződés létrejötte óta küszködik: az okokat egyelőre homály fedi, azonban Interlagosban egy jó eredménnyel csitíthatja a bírálókat. Ha nem jön össze neki, pokolian nehéz tél várhat rá.

Tovább
1

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhez



Immáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

Tovább
0

Perez nem mondott le Massa Ferrarijáról



Sergio Perez / Sauber

Bár a Ferrarinál bennfentes források szerint még nem tartják elég érettnek a feladathoz, Sergio Perez, a Sauber ifjonca továbbra sem adta fel a reményt, hogy 2013-ban már vörös overallba öltözhet és Felipe Massa helyén versenyezhet a maranellói alakulatnál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek