Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso kivár, de már nem sokáig



F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren Zak Brown Szingapúri Nagydíj
Még mindig nem lehet teljes mértékben kizárni, hogy más tervei vannak, paddock-források szerint azonban biztosra vehető, hogy Fernando Alonso marad a McLarennél 2018-ban is. Maga az érintett csupán annyit árult el a hétvégén, Szingapúrban, hogy a jövő héten a csapat bázisán tartózkodik majd, akkor kíván tárgyalni az ügyről az illetékesekkel.

Tovább
2

Szingapúr a hely!



F1 Forma-1 Szingapúri Nagydíj
Hogy milyen Szingapúr? Mintha Monte Carlót és Dubajt jól összemixelnénk, viszont az F+1 Blog helyszíni tapasztalatai szerint nem feltétlenül van alapja annak a legendának, hogy az időjárás elviselhetetlen a délkelet-ázsiai városállamban. Ami fix: a Forma-1-es bejelentések áradat elkezdődött, ami remélhetőleg némiképp elcsitítja a pletykagyárat is.

Tovább
0

Hülkenberg a legcikibb F1-es rekord elől menekül Szingapúrban



F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Jolyon Palmer Renault Szingapúri Nagydíj
Nem csak a vb-címért viaskodó felek számára lesz különösen fontos a hétvégén esedékes Szingapúri Nagydíj, hanem a Renault kötelékében szereplő Nico Hülkenberg számára is. A németnek valami nagyon nagyot kellene villantania ahhoz a délkelet-ázsiai városállam villanyfényes utcáin, hogy ne az övé legyen a Forma-1 talán legcikibb rekordja…

Tovább
0

Ricciardo és a cipőből nyakalt pezsgő rejtelmei



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Szingapúri Nagydíj
Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája a Forma-1 történetének egyik legelvetemültebb pódiumos ünneplését vezette be idén azzal, hogy pezsgőt stukkolt a futamon használt versenycipőjéből. Az ausztrál a Szingapúri Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy mi inspirálta a furcsa mókát, és azt is elárulta, hogy mikor láthatunk ilyet tőle legközelebb.

Tovább
0

Vettel olasz slágert énekelt a csapatrádión




Nagyot dobott a múlt vasárnapi, Szingapúri Nagydíj levezető körében a győztes Sebastian Vettel: a tifosi szívét egyre inkább elnyerő Ferrari-pilóta énekelt a csapatrádión, mégpedig nem is akármit, Toto Cutugno 1983-as slágerét, a l'Italianót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek