Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gasly sisakrostélyát csodálja a Forma-1




Pierre Gasly, a Toro Rosso versenyzője élte át az Orosz Nagydíj legvérfagyasztóbb pillanatát, amikor egy leszakadt karbondarab a glória alatt átférkőzve a sisakrostélyának csapódott. Sérülés szerencsére nem történt, ám az eset komoly lecke, amelyből az illetékesek igyekeznek minél többet tanulni.

Tovább
2

Itt az év legütősebb F1-es photobombja



Vitalij Petrovnak köszönhetjük az idei évad talán legütősebb Forma-1-es rajongói fotóját: a különdíjra érdemes felvétel nem az orosz pilótáról készült, de ő szúrta ki és osztotta meg Twitter-mikroblogján.

Tovább
0

Kiáll Rosberg mellett a Mercedes vezérkara




Míg Lewis Hamilton szárnyal, addig Nico Rosberg az idei szezonban messze alulmúlta az előzetes várakozásokat és az oroszországi betlivel végképp kifakultak a vb-esélyei. Noha a paddock-pusmorgások szerint a Mercedes-vezérkar egyes tagjai szívesen lecserélnék a németet a Toro Rosso csodaújoncára, Max Verstappenre, a nyilvánosság előtt Toto Wolff sportigazgató és Niki Lauda is kiállt a német mellett.

Tovább
1

Huszárkalapot a Forma-1-es dobogóra!



Két fronton is nagyot dobott a Pirelli az Orosz Nagydíjon: noha hivatalos bejelentés még nincs, Bernie Ecclestone a rajtrácson elárulta, hogy az olasz gyártó nyeri a Forma-1 gumitenderét, ráadásul a vállalat a 2012-es austini futam dobogós cowboykalapja után Szocsiban bevetette az usankát is…

Tovább
1

Így látja Alonso helyzetét Hamilton



Fernando Alonso sínylődése a McLaren-Hondánál meglepő dolgokra kényszeríti a spanyol sajtót. Például arra, hogy eljátszadozzanak a gondolattal: mi lenne, ha a kétszeres vb-első spanyol újra összekerülne Lewis Hamiltonnal, ezúttal a Mercedesnél. Erről ráadásul a lassan háromszoros világbajnok britet is megkérdezték…
Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek