Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Rámozdult egy szexipari cég az F1-es ceruzaorra



Minden eddiginél komolyabb kritikát kapott az idei Forma-1-es orrkialakítások kevésbé tetszetős része. Miután a közösségi portálokon, egyéb fórumokon a rajongók obszcén jelzők garmadájával illették a ceruza-jellegű új megoldásokat, egy fehérneműket és szexuális segédeszközöket gyártó brit cég szponzorációs megállapodásra kezdett biztatni több istállót…

Tovább
0

Itt készülnek a Toro Rossók



Meglehetősen ritka alkalom az, amikor egy Forma-1-es istálló valódi betekintést enged a kulisszák mögé és megmutatja, hogy mi zajlik a gyárak mélyén. A Toro Rosso megtette: a Red Bull-junioregylet egy videó segítségével a faenzai bázist, valamint a nagy-britanniai Bicester-ben található szélcsatornát is bemutatta.

Tovább
0

Kvjat lesz az oroszok Vettelje?



Nagy hétvégéje volt Danyiil Kvjatnak Abu-Dzabiban: a jövőre már a Toro Rosso színeiben a Forma-1-ben induló tehetség elhódította a GP3-as bajnoki címet és úgy érzi, hogy ezzel részben máris sikerült válaszolnia az előléptetése kapcsán kapott kritikákra. A 19 esztendős pilótát közvetlenül a bajnoki beiktatási ceremónia előtt kérdezte az F+1 Blog.

Tovább
0

Ricciardo bízik a Red Bull-volán megszerzésében



Daniel Ricciardo csütörtökön, a Hungaroringen kimondta, hogy megszerezte a Red Bull-volánt: bár ez csak egy nyelvbotlás volt, amin a versenyző az újságírókkal együtt hangosan nevetett, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy az ausztrálnak valóban komoly esélye van arra, hogy 2014-ben elfoglalja Mark Webber pozícióját.

Tovább
0

Nyár végére dönt Webberről vagy utódjáról a Red Bull



Bár a Forma-1 világa elkönyvelt tényként kezeli, hogy Mark Webber az évad végén elköszön a Red Bulltól, s talán az egész szakágtól is, az energiaitalos csapatot irányító Christian Horner a napokban ismét megszellőztette: az sem teljesen kizárt, hogy az ausztrál a csapat kötelékében marad. Közben a Lotus állítja, hogy a pletykákkal ellentétben Kimi Räikkönen nem igazol bajnokcsapathoz, a Toro Rossónál pedig a két fiatal esélyeit mérlegelik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek