Webbert nem lepte meg a Kvjat-Verstappen helycsere

F1 Forma-1 Max Verstappen Danyiil Kvjat Helmut Marko Red Bull Toro Rosso
Valószínűleg csak egy embert nem lepett meg az a fejlemény, hogy a Red Bull istálló Danyiil Kvjatot a szezon közben cserélte Max Verstappenre: Mark Webbert, aki maga is megsínylette a sportigazgató, Helmut Marko szigorát, s aki úgy véli, hogy a holland szuperreménységnek is össze kell kapnia magát…

0 Tovább

Topcsapathoz készül Verstappen 2017-re

F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso Red Bull Carlos Sainz
Továbbra is kiemelt érdeklődést mutatnak a Forma-1-es topcsapatok a Toro Rossónál hajtó tehetség, Max Verstappen iránt - erősítette meg a pilóta édesapja. Jos Verstappen biztos benne, hogy csemetéje jövőre már nem a faenzai juniorgárda versenyzője lesz, ugyanakkor leszögezte: az új állomáshely kiválasztásában kulcsszerepe lesz az energiaitalos konszernnek.

0 Tovább

Karóra-keringő a Forma-1-ben

F1 Forma-1 Toro Rosso McLaren Ron Dennis

Bár az idei Forma-1-es szezon még nem kezdődött el, a McLaren és a Toro Rosso máris vívott egy csatát egymással. A színfalak mögött a wokingiak rárepültek a Red Bull-juniorok új karórás partnerére: ugyan a japán márkától kosarat kaptak, a brit csapat egy svájci márkával vigasztalódik.

0 Tovább

Alfa Romeót akar az F1-ben a Ferrari-fővezér

F1 Forma-1 Alfa Romeo Sergio Marchionne Red Bull Toro Rosso

Ha Sergio Marchionnén, a Fiat-Chrysler csoport és a Ferrari fővezérén múlik, az Alfa Romeo 1988 után újra feltűnhet a Forma-1 háza táján. Német források szerint a nagyfőnöknek terve is van: ez első körben ugyan kudarcba fulladt, ám az olasz nem adta fel és a kínálkozó lehetőségre vár.

0 Tovább

Így változtak a Forma-1-es autók 10 év alatt

F1 Forma-1 Toro Rosso
Tíz év sok idő, ha pedig a Forma-1-ről van szó, akkor kiváltképp: aki nem hiszi, az autók évtizedes változását áttekintve szembesülhet ezzel.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek