Közúti jogsira hajt a nyári szünetben a kis Verstappen


Nem fog unatkozni a Forma-1 nyári szünetében Max Verstappen, aki a Magyar Nagydíjon elért 4. helyezéssel rövidke pályafutásának eddigi legjobb eredményét produkálta. A Toro Rosso csodagyereke az autóvezetői engedély megszerzésének szenteli a Belga Nagydíjig hátralevő időt.

1 Tovább

Verstappen ördögszekérrel hangolt a Monacói Nagydíjra

Különleges módját választotta a Monacói Nagydíjra való felkészülésnek a Toro Rosso csodaújonca, Max Verstappen, aki szombaton a hollandiai Valkenburgban tartott Red Bull ládaderbin száguldott egy tákolmánnyal, amely a faenzai csapat színeiben pompázott.

1 Tovább

Baumgartner Zsolt mérnökére bízta a biztonság javítását az FIA


Noha nem kapott komolyabb hírverést, Baumgartner Zsolt egykori versenymérnöke, Laurent Mekies suttyomban távozott a Toro Rossótól és a Nemzetközi Automobil Szövetségnél (FIA) vállalt tisztséget, mégpedig a biztonságért felelős igazgatóként.

1 Tovább

Prost szerint a Forma-1 megéri az árát

Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok, a Renault márkanagykövete az F+1 Blog kérdésére vasárnap Barcelonában nem cáfolta a pletykát, amely szerint azon mesterkedik, hogy rábírja a konszernt: ismét gyári csapattal képviseltessék magukat a Forma-1-ben. Részleteket ugyan nem árult el, de hangsúlyozta: hiába nagy a felhördülés a költségek miatt, autógyári szinten még mindig jó biznisz az Ecclestone-cirkusz.

0 Tovább

Bírja a Forma-1-es nyomást a királyi pártfogolt Carlos Sainz

Hiába van ugyannyi pontja három futam Carlos Sainznak, mint csapattársának, Max Verstappennek, a 20 éves spanyolt mégsem övezi akkora őrület, mint a nála három évvel fiatalabb, a Forma-1-es történelem legifjabb versenyzőjének számító hollandot. A ralilegenda fia nem érti a jelenséget, de nem is nagyon foglalkozik vele: a sportág hivatalos honlapjának adott exkluzív interjúban kijelentette, hogy inkább magára, saját teljesítményének javítására összpontosít.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek