Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

A konyhában is villog a Toro Rosso Pumuklija



F1 Forma-1 Marco Matassa Carlos Sainz Toro Rosso

Miután Max Verstappen kikaparta az orra elől a gesztenyét és elvitt egy Red Bull-volánt, Carlos Sainznak minden eddiginél jobban kell tepernie, ha szeretne kezdeni valamit Forma-1-es karrierjével. Ebben a sportág egyik legfurább figurájára, a paddock Pumuklijának is nevezhető versenymérnökre, Marco Matassára kell támaszkodnia: az olaszt sokszor látjuk, de keveset tudunk róla…

Tovább
0

Kvjat letette a mestervizsgát Barcelonában



F1 Danyiil Kvjat Barcelona Toro Rosso Red Bull

Csütörtökönként semmilyen trófeát nem osztanak a Forma-1-ben, ám ha a sajtónapon nyújtott teljesítményért járna valamilyen különdíj, a Spanyol Nagydíjon biztosan Danyiil Kvjatnak kellene odaadni azt. Az orosz tényleg megérdemelné, ugyanis mesterien kezelte le azt meghurcoltatást, amely a Red Bull döntése révén jutott neki.

Tovább
0

Webbert nem lepte meg a Kvjat-Verstappen helycsere



F1 Forma-1 Max Verstappen Danyiil Kvjat Helmut Marko Red Bull Toro Rosso
Valószínűleg csak egy embert nem lepett meg az a fejlemény, hogy a Red Bull istálló Danyiil Kvjatot a szezon közben cserélte Max Verstappenre: Mark Webbert, aki maga is megsínylette a sportigazgató, Helmut Marko szigorát, s aki úgy véli, hogy a holland szuperreménységnek is össze kell kapnia magát…

Tovább
0

Topcsapathoz készül Verstappen 2017-re



F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso Red Bull Carlos Sainz
Továbbra is kiemelt érdeklődést mutatnak a Forma-1-es topcsapatok a Toro Rossónál hajtó tehetség, Max Verstappen iránt - erősítette meg a pilóta édesapja. Jos Verstappen biztos benne, hogy csemetéje jövőre már nem a faenzai juniorgárda versenyzője lesz, ugyanakkor leszögezte: az új állomáshely kiválasztásában kulcsszerepe lesz az energiaitalos konszernnek.

Tovább
0

Karóra-keringő a Forma-1-ben



F1 Forma-1 Toro Rosso McLaren Ron Dennis

Bár az idei Forma-1-es szezon még nem kezdődött el, a McLaren és a Toro Rosso máris vívott egy csatát egymással. A színfalak mögött a wokingiak rárepültek a Red Bull-juniorok új karórás partnerére: ugyan a japán márkától kosarat kaptak, a brit csapat egy svájci márkával vigasztalódik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek