efpluszegy

Senkinek nem adja Verstappent a Red Bull
Kevés olyan piacképes portéka van jelenleg a Forma-1-ben, mint a csodaújonc Max Verstappen: paddock-pletykák szerint a Ferrarinál és a Mercedesnél sem tettek még le arról, hogy valamilyen előszerződést kössenek a fiatal hollanddal, éppen ezért a Red Bullnál szükségesnek érezték, hogy leadjanak egy újabb figyelmeztető lövést…

Tovább
0

Verstappen miatt kapott kosarat a Red Bull a Ferraritól?Érdekes pletyka került terítékre Szocsiban a Red Bull motorhajhászatával kapcsolatos spekulációárad közepette: több forrás véli úgy, hogy a Ferrari az ifjú tehetség, Max Verstappen miatt intett be az energiaitalos vállalat nagyobbik csapatának.
Tovább
0

Közúti jogsira hajt a nyári szünetben a kis Verstappen
Nem fog unatkozni a Forma-1 nyári szünetében Max Verstappen, aki a Magyar Nagydíjon elért 4. helyezéssel rövidke pályafutásának eddigi legjobb eredményét produkálta. A Toro Rosso csodagyereke az autóvezetői engedély megszerzésének szenteli a Belga Nagydíjig hátralevő időt.

Tovább
0

Verstappen ördögszekérrel hangolt a Monacói NagydíjraKülönleges módját választotta a Monacói Nagydíjra való felkészülésnek a Toro Rosso csodaújonca, Max Verstappen, aki szombaton a hollandiai Valkenburgban tartott Red Bull ládaderbin száguldott egy tákolmánnyal, amely a faenzai csapat színeiben pompázott.

Tovább
1

Baumgartner Zsolt mérnökére bízta a biztonság javítását az FIA
Noha nem kapott komolyabb hírverést, Baumgartner Zsolt egykori versenymérnöke, Laurent Mekies suttyomban távozott a Toro Rossótól és a Nemzetközi Automobil Szövetségnél (FIA) vállalt tisztséget, mégpedig a biztonságért felelős igazgatóként.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek