Maradhat és erősíthet az F1-ben a Renault

A bahreini paddockban terjengő hírek szerint mostantól lehet várni bármiféle érdemi fejleményt a motorgyártóként küszködő Renault további Forma-1-es szerepvállalásával kapcsolatban. Ha minden igaz, a héten egy párizsi válságértekezleten a Renault-Nissan konszern elnöke, Carlos Ghosn megadta a zöld fényt a márka jelenlétét elősegítő intézkedéseknek.

0 Tovább

Verstappenre már a nagyok is pályáznak?

Kedves emlék került elő Max Verstappen múltjából: minden idők legfiatalabb Forma-1-es versenyzőjéről egy olyan fotót bányászott elő az egyik tévétársaság, amelyen négyéves korában már a hétszeres vb-első Michael Schumacherrel pózol a paddockban.

2 Tovább

Rendíthetetlen a történelem legifjabb F1-es pilótája

Arra még mindig nem lehet mérget venni, hogy Max Verstappen valaha is világbajnok lesz a Forma-1-ben, a Malajziai Nagydíj kaotikus időmérője után viszont már nagy bizonyossággal lehet kijelenteni, hogy helyes volt a Red Bull nagy bírálatözönt kiváltó döntése, amelynek köszönhetően a pofátlanul fiatal holland lehetőséget kapott a Toro Rossónál. Maga az érintett továbbra is pusztán annyit mond: a kor semmit sem jelent…

0 Tovább

Megveszi a Renault a Toro Rossót?

Felülmúlta az előzetes várakozásokat a Toro Rosso az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén és a jelek szerint ennek meg is van a hozadéka: a melbourne-i paddockban újra felerősödtek azok a régóta hallott pletykák, amelyek szerint a Red Bullal továbbra is puskaporos viszonyban lévő Renault felvásárolja az energiaitalos márka junioregyüttesét és 2016-tól gyári csapatként küldi csatába a faenzai alakulatot.

0 Tovább

Sainz és Verstappen csukott szemmel Barcelonában

Egy régi teória szerint egy Forma-1-es versenyzőnek csukott szemmel is képesnek kell lennie körbemenni az adott verseny helyszínén: a Toro Rosso a múlt heti, barcelonai tesztelés ideje alatt próbára tette minden idők legfiatalabb versenyzőpárosát, a Carlos Sainz és Max Verstappen alkotta duót - persze nem élesben.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek