efpluszegy

Bírja a Forma-1-es nyomást a királyi pártfogolt Carlos SainzHiába van ugyannyi pontja három futam Carlos Sainznak, mint csapattársának, Max Verstappennek, a 20 éves spanyolt mégsem övezi akkora őrület, mint a nála három évvel fiatalabb, a Forma-1-es történelem legifjabb versenyzőjének számító hollandot. A ralilegenda fia nem érti a jelenséget, de nem is nagyon foglalkozik vele: a sportág hivatalos honlapjának adott exkluzív interjúban kijelentette, hogy inkább magára, saját teljesítményének javítására összpontosít.

Tovább
0

Maradhat és erősíthet az F1-ben a RenaultA bahreini paddockban terjengő hírek szerint mostantól lehet várni bármiféle érdemi fejleményt a motorgyártóként küszködő Renault további Forma-1-es szerepvállalásával kapcsolatban. Ha minden igaz, a héten egy párizsi válságértekezleten a Renault-Nissan konszern elnöke, Carlos Ghosn megadta a zöld fényt a márka jelenlétét elősegítő intézkedéseknek.

Tovább
0

Verstappenre már a nagyok is pályáznak?Kedves emlék került elő Max Verstappen múltjából: minden idők legfiatalabb Forma-1-es versenyzőjéről egy olyan fotót bányászott elő az egyik tévétársaság, amelyen négyéves korában már a hétszeres vb-első Michael Schumacherrel pózol a paddockban.

Tovább
2

Rendíthetetlen a történelem legifjabb F1-es pilótájaArra még mindig nem lehet mérget venni, hogy Max Verstappen valaha is világbajnok lesz a Forma-1-ben, a Malajziai Nagydíj kaotikus időmérője után viszont már nagy bizonyossággal lehet kijelenteni, hogy helyes volt a Red Bull nagy bírálatözönt kiváltó döntése, amelynek köszönhetően a pofátlanul fiatal holland lehetőséget kapott a Toro Rossónál. Maga az érintett továbbra is pusztán annyit mond: a kor semmit sem jelent…

Tovább
0

Megveszi a Renault a Toro Rossót?Felülmúlta az előzetes várakozásokat a Toro Rosso az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén és a jelek szerint ennek meg is van a hozadéka: a melbourne-i paddockban újra felerősödtek azok a régóta hallott pletykák, amelyek szerint a Red Bullal továbbra is puskaporos viszonyban lévő Renault felvásárolja az energiaitalos márka junioregyüttesét és 2016-tól gyári csapatként küldi csatába a faenzai alakulatot.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek