Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megveszi a Renault a Toro Rossót?



Felülmúlta az előzetes várakozásokat a Toro Rosso az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén és a jelek szerint ennek meg is van a hozadéka: a melbourne-i paddockban újra felerősödtek azok a régóta hallott pletykák, amelyek szerint a Red Bullal továbbra is puskaporos viszonyban lévő Renault felvásárolja az energiaitalos márka junioregyüttesét és 2016-tól gyári csapatként küldi csatába a faenzai alakulatot.

Tovább
0

Sainz és Verstappen csukott szemmel Barcelonában



Egy régi teória szerint egy Forma-1-es versenyzőnek csukott szemmel is képesnek kell lennie körbemenni az adott verseny helyszínén: a Toro Rosso a múlt heti, barcelonai tesztelés ideje alatt próbára tette minden idők legfiatalabb versenyzőpárosát, a Carlos Sainz és Max Verstappen alkotta duót - persze nem élesben.

Tovább
0

Kvjat nem riad meg Vettel árnyékától



Ambiciózus célokkal készül a 2015-ös Forma-1-es szezonra Danyiil Kvjat, aki a Toro Rossónál lehúzott debütáló idénye után jövőre már a Red Bullnál kap lehetőséget Daniel Ricciardo mellett. A baskír pilóta megtiszteltetésnek veszi, hogy Sebastian Vettel helyére léphet, ugyanakkor Abu-Dzabiban az újságíróknak leszögezte: nem tartja riasztónak a feladat súlyát.

Tovább
0

Királyi pártfogással érkezik az F1-be a kis Sainz



Jean-Eric Vergne már bedobta a törölközőt, így szinte biztosra vehető, hogy a World Series by Renault 3.5-ös géposztályának idei bajnoka, Carlos Sainz Jr. csatlakozhat Max Verstappenhez 2015-ben a Toro Rossónál. Az F+1 Blog által Abu-Dzabiban látottak, hallottak alapján a fiatal spanyolért komoly lobbitevékenység zajlott.

Tovább
0

Vergne és Sainz is várja a Toro Rosso válaszát



Noha döntés még nem született, Jean-Eric Vergne úgy érzi: egyre jobbak az esélyei arra, hogy 2015-re is a Toro Rossónál maradjon, mert szerinte a Red Bull vezérkara hajlik a szerződése meghosszabbítására. A francia pilóta terveit a jelek szerint csak a szintén optimista WSR-bajnok, Carlos Sainz Jr. húzhatja keresztbe…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek