Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Berágott az F1 időjósaira a Mercedes vezére



F1 Forma-1 Toto Wolff Mercedes Christian Horner Red Bull Olasz Nagydíj Monza
Háborog a Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff: a csillagos vezér nem valamelyik pilóta vagy az Ezüstnyilak teljesítménye miatt gőzölt be az Olasz Nagydíj után, ahol kettős sikert arattak, hanem amiatt, hogy a Forma-1 meteorológusai csapnivaló munkát végeztek…

Tovább
0

Hamilton trükkje a Ferrari-pletyka?



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Ferrari Brit Nagydíj Toto Wolff
Nagyon úgy tűnik, hogy Lewis Hamilton akármikor, akárhol versenyez, a Forma-1-es paddock nem akar leszállni arról a teóriáról, hogy a brit egy napon a Ferrari kötelékében száll majd ringbe. Bár jelenleg semmilyen jel nem utal arra, hogy a háromszoros világbajnok vörösre szeretné cserélni az ezüstszínű overallt, Silverstone-ban újra előkerült a téma: lehet, hogy maga az érintett áll a háttérben?

Tovább
0

Bottas aláveti magát a Mercedes akartának



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Lewis Hamilton Toto Wolff Mercedes Kínai Nagydíj
Valtteri Bottas szerint a Mercedes vezérkar nem tiltja, hogy versenyhelyzetben megmérkőzzön Lewis Hamiltonnal, ugyanakkor a finn azt is deklarálta: amennyiben a menedzsmenttől csapatutasítást kap, tiszteletben fogja tartani azt. Az északi pilóta számára éppen ez a hozzáállás lehet a kulcs: ha nyugalom van a gárdán belül, jó esélye van a jelenlegi egyéves szerződés meghosszabbítására.

Tovább
0

Dicsérik Bottast a Mercedes vezérei



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Ausztrál Nagydíj Toto Wolff Niki Lauda
Noha Valtteri Bottas csak részben volt megelégedve az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal, a Mercedes kötelékében most bemutatkozó finn pilóta így is megválaszolta a legfőbb kérdést: azt, hogy sokan alulértékelték, amikor jóelőre kijelentették, hogy túlságosan nagy falat lesz számára a bajnokcsapatnál helytállni. A viadal után a Mercedes két vezére, Toto Wolff és Niki Lauda is áradozik az új szerzeményről.

Tovább
0

Wolff a Mercedes vezéreként tervezi a jövőt



F1 Forma-1 Mercedes Toto Wolff
Paddy Lowe technikai igazgató személyében nagyágyút veszített a Mercedes Forma-1-es menedzsmentje, egy másik sikerkovács viszont hosszabb távra tervez: Toto Wolff, a márka sportigazgatója a napokban jelezte, hogy rövidesen vélhetően meghosszabbítja az idei évad végén lejáró szerződését.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek