Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lauda próbálja felrázni a megtorpant Rosberget



F1 Forma-1 Niki Lauda Nico Rosberg Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Lewis Hamilton káprázatos júliusi teljesítményének leginkább a Mercedes másik pilótája, Nico Rosberg itta meg a levét, zsinórban negyedik veresége után a német magába zuhanva távozott múlt vasárnap a Hockenheimringről. A bajnokcsapatnál hisznek abban, hogy képes lehet a visszavágásra és tesznek is azért, hogy magára találjon: a nyári szünetben az ilyen ügyek specialistája, Niki Lauda veszi kezelésbe a versenyzőt.

Tovább
1

Mercedes: Hamilton úgy tivornyázik, ahogy akar!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Toto Wolff Mercedes
Lewis Hamilton olyan júliust produkált, amely előtt még a leghangosabb bírálóknak is kalapot kell emelniük, ám a brit versenyzőt még mindig sokan zrikálják laza, polgárpukkasztó életmódja miatt. Toto Wolff, a Mercedes főnöke a napokban megjegyezte: amíg jönnek az eredmények, azt csinál, amit csak akar, és ez nemcsak Hamiltonra, hanem Nico Rosberg és a gárda összes tagjára vonatkozik.

Tovább
0

Nem hitt benne, mégis F-1-es pilóta lehet




Pascal Wehrlein múlt hétvégén zsebre vágta a Német Túraautó Bajnokság (DTM) idei bajnoki címét és minden esély megvan arra, hogy jövőre a Forma-1-ben láthatjuk viszont. Pedig nem is olyan régen még azt sem gondolta a szemtelenül fiatal német-mauritusi, hogy valaha beteheti a lábát a királykategória paddockjába…

Tovább
0

Kiáll Rosberg mellett a Mercedes vezérkara




Míg Lewis Hamilton szárnyal, addig Nico Rosberg az idei szezonban messze alulmúlta az előzetes várakozásokat és az oroszországi betlivel végképp kifakultak a vb-esélyei. Noha a paddock-pusmorgások szerint a Mercedes-vezérkar egyes tagjai szívesen lecserélnék a németet a Toro Rosso csodaújoncára, Max Verstappenre, a nyilvánosság előtt Toto Wolff sportigazgató és Niki Lauda is kiállt a német mellett.

Tovább
1

Nagy buli volt a címvédő Mercedesnél




A szokásos futam utáni briefing helyett a bulizáson volt a hangsúly hétfőn, a Mercedes istálló nagy-britanniai bázisán, Brackley-ben. A központ szinte fesztiválhelyszínné változott: Lewis Hamilton, Nico Rosberg és a csapatvezetés többi tagja együtt ünnepelte a konstruktőri titulus megvédését a gyári munkatársakkal.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek