Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem tart Hamilton elvesztésétől a Mercedes



Nem tartanak a Mercedesnél attól, hogy a bajnoki csata hevében annyira megromlik a viszony Lewis Hamiltonnal, hogy a brit esetleg átpártol egy másik csapathoz - jelentette ki Toto Wolff, a csillagos egylet sportigazgatója a Belga Nagydíj időmérő edzését követő sajtóértekezletén. Az osztrák szakember szerint a domináns különítmény sokat tanult a hungaroringi belviszályból, azt ugyanakkor nem tudja garantálni, hogy a mogyoródi volt az utolsó necces szituáció az idei szezonban.

Tovább
0

Nem számítottak a féklutrira a Mercedesnél



Ha a papírformán múlna, már régesrég a 2015-ös szezonra kellene összpontosítanunk, mert az idei évad Mercedes-dominanciája már az izgalomfaktor legutolsó csíráját is kiirtotta volna. Szerencsére azonban a sors nem hagy cserben bennünket és mindig történik valami, amelynek köszönhetően legalább a csillagos egylet házon belüli harca kínál fordulatokat és izgulnivalót.

Tovább
0

Felrázta a Mercedest a Williams teljesítménye



Noha a Mercedes az Osztrák Nagydíjról is dupla diadallal távozhatott Nico Rosberg és Lewis Hamilton révén, a csillagos egylet számára a spielbergi hétvége legfőbb tanulsága az, hogy a Williamsre érdemes lesz odafigyelni. Niki Lauda, a győztes Nico Rosberg és a csapatfőnök Toto Wolff is leszögezte: a grove-i alakulat hétvégi teljesítménye újfent ráébresztette a csillagos csapatot arra, hogy az évad eleje óta tartó domináns forma ellenére nem kényelmesedhetnek el.

Tovább
0

Megfutotta a kötelező tiszteletkört a Mercedes főnöke



Lewis Hamilton zsinórban negyedik futamgyőzelmét aratta Barcelonában, amivel az egyéni tabellán is átvette a vezetést csapattársától, Nico Rosbergtől: noha a brit is, a Mercedes is szőnyegbombázást hajt végre jelenleg a Forma-1-ben, a csapatfőnök Toto Wolff sem a házi versenyt, sem a bajnokságot nem tekinti lefutottnak. A szakvezető mindkét versenyzőjét méltatja, s az F+1 Blognak azt is elárulta, mit súgott neki a győzelem után a Daimler nagyhatalmú vezére, Dieter Zetsche.

Tovább
0

Kinőtte a Forma-1 a csapatfőnököket?



Ross Brawn nagyon fog hiányozni a Mercedes istálló menedzsmentjéből - ismerte el Toto Wolff, a csillagos márka sportigazgatója, aki ugyanakkor kifejtette: a klasszikus értelemben vett csapatfőnöki státusznak nincs helye többé a modern Forma-1-ben.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek